Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina D, 2. kolo
15.09.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Partizanu (© AFP)

Partizan i Nice si ve vzájemné konfrontaci v Konferenční lize připsaly druhou remízu v řadě

Stejně jako minulý čtvrtek si oba týmy připsaly ve vzájemném souboji plichtu. Nice zvládlo lépe první poločas, Partizan každopádně po obrátce uměl zareagovat, a nerozhodný stav poté vydržel až do samého konce. Situace v tabulce skupiny D je tak po dvou odehraných kolech dost nečitelná, vždyť za oběma těmito konkurenty zaostává jen o jediný bod čtvrté Slovácko.

Famózní vstup do utkání prožívali v Bělehradě hosté, kterým se zdařilo už ve 2. minutě zvlnit brankovou síť. Pépé ve vápně prostrčil balón na Búdáwího, tomu v zakončení zamezil bránící Patrick Andrade, nakonec se ani Laborde ke střele nepropracoval, číhající Bryan už ale přece jenom ano, a míč zaslal po zemi přesně do spodního rohu branky. Ve 26. minutě se pokoušel náskok výběru z jihu Francie navýšit Laborde, nicméně z úhlu na brankáře Popoviče nevyzrál.

Až ve 44. minutě mohl Partizan reálně srovnat stav, především Natcho na každý pád opravdu hodně smutnil, poněvadž jeho pokus mířil mezi tři tyče, jenomže ve správnou chvíli a na tom správném místě stál Atál, kterého stojícího před brankovou čárou meruna trefila, takže se ve finále konal zdárný blok. V 54. minutě opětovně zahrozilo Nice, Pépé se snažil zacílit v rámci přímého volného kopu, avšak střelu poslal pouze nad břevno. O pár chvil později se v tutové pozici ocitl Laborde, v koncovce ale selhal a slabý pokus zaslal jen do zámezí. Tyto zahozené šance nakonec přišly OGC docela draho, jelikož v 60. minutě jeho sok svou možnost naopak zužitkoval. Natcho posunul míč k Diabatému, který pak levačkou pohotově skóroval k tyčce. V 65. minutě ještě hodlal rozradostnit francouzský soubor Diop, jeho hlavička ovšem snesla svou trajektorii pouze do brankové konstrukce, přičemž v 70. minutě na druhé straně skórem nepohnul kupředu ani Ricardo Gomes, jehož dělovka z šestnáctky putovala těsně nad břevno.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, pink.rs

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
oli9

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele