Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 3. kolo
06.10.2022 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Marcus Danielson (© AFP)

Djurgårdens překvapivě vyloupil Gent, stačila mu jediná trefa

Gent doma selhal, v Ghelamco Areně se překvapivě radoval hostující Djurgårdens IF. Belgický celek se hodně snažil, zejména po změně stran výrazně přidal, ale ani to nestačilo na smazání náskoku hostí. Ti velebí střelce jediného gólu Marcuse Danielssona.

Gent hrál o první příčku, kterou ale po porážce musel přenechat překvapivě právě švédskému oponentovi. Ztrácí na něj ale jen tři body, takže vše může dohnat v odvetě příští týden. Domácí od úvodu hráli aktivně a zejména mladý útočník Hugo Cuypers měl být velkou zbraní. V šestnácti duelech nasázel osm branek a dnes měl na kopačce vedoucí branku. Jenže pálil mimo. Nepřesný byl Laurent Depoitre.

A ještě než skončil poločas, Švédi překvapivě z první šance udeřili. Magnus Eriksson poslal od rohu míč do vápna, tam se otevřel prostor před naprosto nehlídaným Marcusem Danielssonem a jeho hlavička zapadla do sítě!

Po změně stran domácí přidali na aktivitě i střelách. Za prvních pětadvacet minut druhé půle prostřídali čtyři různé hráče a třeba šance záložníka Hjulsagera mohla být vyrovnávací, jenže opět se domácí trápili v koncovce. I kvůli tomu si zkomplikovali cestu za prvním místem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele