Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 2. kolo
15.09.2022 18:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Vadis Odjidja-Ofoe (© AFP)

Cuypers a Odjidja-Ofoe zařídili Gentu hladkou výhru nad Shamrockem

Před týdnem Gent na půdě Molde neregistroval jedinou branku, ve svém druhém duelu hlavní fáze Konferenční ligy každopádně střílení gólů zvládal. Shamrock po jeho počínání ze své sítě lovil míč celkem třikrát, domácí s uzmutím finálního vítězství opravdu neměli větší problémy. Rozhodující přesný zásah zapsal Hugo Cuypers, dvakrát se pak prosadil Vadis Odjidja-Ofoe.

Belgickému celku dopomohl k sumární pohodě jistě velmi dobrý vstup do tohoto souboje. Už v 9. minutě se jim povedlo překonat soupeřovu obranu, to když Hong vyslal na hranici vápna centr ze středu pole na naběhnuvšího si Fofanu, ten balón sklepl nablízko pro Cuyperse, který ho pak poslal pravačkou pohotově na bližší tyčku. Netrvalo přitom dlouho a KAA zařizovalo další změnu skóre, jeho protivník přitom vyrobil obrovskou chybu v tu nejnevhodnější chvíli.

Gólman Mannus rozehrál míč nakrátko se stoperem Clearyem, ten pod tlakem napadajícího Cuyperse ztratil kontrolu nad danou situací, ještě se mu zdařilo zakončení svého soka zastavit, meruna se nicméně odrazila vzduchem k Odjidjovi-Ofoemu, jenž akrobaticky střihl nohama a tvrdou pumelicí překonal brankáře Rovers. Až do závěrečného hvizdu rozhodčího Kastratiho se hosté na žádnou odpověď nezmohli, po obrátce Gent jen stvrzoval svou výhru ještě jednou trefou, to když Odjidja-Ofoe v 65. minutě vypálil ukázkově do šibenice po pobídce Fofany.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele