Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 3. kolo
06.10.2022 18:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Molde (© AFP)

Molde má v Konferenční lize první výhru, snadno porazilo Shamrock Rovers

Po jednom získaném bodu za uplynulá dvě kola skupinové fáze Konferenční ligy se konečně Molde propracovalo k vítězství, doma stvrdilo roli jasného favorita a Shamrocku Rovers třemi brankami připravilo jeho druhý bezbodový výsledek v rámci čtyřčlenného uskupení. Ani nyní se irskému celku nevedlo skórovat, po třech kláních mu svítí na kontě vstřelených gólů nula.

Domácí se propracovali k prvnímu přesnému zásahu v 10. minutě. Breivik přeposlal centr do vápna, tam ho Grödem sklepl pro Eriksena, následně se míč dostal ještě k prvně zmíněnému, který patičkou přihrál na Hussaina, ten ještě, otočený zády k bráně, stěží mohl zacílit, ovšem Brynhildsen už rozhodně ano, a také tak opravdu učinil, a to střelou do spodního rohu branky.

Reakce ze strany hostů nepřišla na řadu žádná, a podobně špatně, jako vstoupili do poločasu prvního, se jim dařilo také na začátku toho druhého. Norský soubor ve 49. minutě svůj náskok navýšil, znovu se přitom prosadil Brynhildsen, tentokráte z dorážky poté, co pouze do břevna krátce předtím mířil Eriksen. A v 58. minutě Rovers museli skousnout ještě jedno inkasování, nepříjemně plachtící Linnesův pas zprava, padající k bráně, neschovával gólman Mannus do svých rukavic, balón tak propadl k Hussainovi, který ho poté z blízkosti bez problémů přelstil.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Hiko

4:0

Reagovat
John Obi Mikel

4:1

Reagovat
Elmas

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Elmas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele