34. kolo
25.04.2004 21:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1

Valencia jen částečně využila prohry Realu s Barcelonou a získala v duelu v Bilbau jen bod. Právě tento bod je jejím náskokem na čele tabulky. Valencia měla lepší start do zápasu. Po necelé čtvrthodině prolomil ofsajd systém domácích hrotový útočník hostí Ricardo Oliveira a obešel i gólmana Aranzubíu. V tu chvíli mu skluzem zablokoval cestu Lacruz, ale trefil rukou míč. Trefil jej samostatným pohybem ruky, posunul si ho tak dále od Oliveiry, a tak sudí po právu odpískal pokutový kop. K penaltě se postavil Jorge Lopez a s velkým štěstím ji proměnil pod Aranzubíovou rukou. Bilbao vyrovnalo po trestném kopu Yesteho, když hlavou nedal Canizaresovi šanci osamocený Del Horno. Při další šanci domácích skvěle zachránil proti Yesteho střele zblízka opět opora Canizares. V druhé půli už dominovaly obrany, žádné další šance si nikdo nevypracoval.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velká škoda pro Valencii, přeju vám titul.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele