13. kolo
28.11.2004 17:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Sevilla FC 4:1

Osasuna se probrala v pravý čas, poradila si s nebezpečným sokem ze Sevilly a připsala si pátou výhru v sedmi domácích zápasech v tomto ročníku. Domácí začali aktivně, hned v první minutě střílel z kraje pokutového území z voleje Webó, ale Esteban jeho ránu akrobaticky vyrazil. Přesto však šli Pamploňané do vedení, když se na levém křídle uvolnil přes obránce Delporte, poslal za obranu míč Munozovi, a ten na třo doteky poslal míč do sítě. Nebezpečně střílel zdálky Pablo García, Esteban na míč nedosáhl, ale ta skončila na břevně. O tři minuty později Sevilla srovnala. Daniel Alves centroval a Carlitos hlavou překonal Elíu. O svém vítězství rozhodla Osasuna v druhé půli. Nejprve se hlavou prosadil po centru Corralese zblízka Webo. Velkou ranou bylo pro hosty vyloučení Javi Navarra za loket ve Webově obličeji. Domácí výhru pojistili hlavičkou Moralese po chytře rozehraném trestném kopu Munoze a zdařilou samostatnou akcí Maračana Mohy, který obešel dva protihráče a střelou na bližší tyč překonal Estebana.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele