38. kolo
28.05.2005 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - FC Barcelona 0:0

Samuel Eto´o propásl šanci stát se nejlepším evropským kanonýrem této sezony, jeho góly se po posledním zápase zastavilo na čísle 24, Thierry Henry jich má 25. O korunu Pichichi budou ještě bojovat konkurenti Oliveira s Forlánem. Barca nepostavila několik ze svých opor, zahráli si tak Jorquera, F.Navarro, Motta, Edmilson či Iniesta, střídali Larsson, Gabri a Damia. Eto´o však byl aktivní, po dvaceti minutách skončila jeho střela zdálky v Riesgových rukavicích, o chvíli později se další pokus jen otřel o pravou tyč.

Na druhé straně Aitorův centr byl sražen a Jorquera s ním měl plné ruce práce, průnik Aranbura skončil střelou vysoko nad. V druhé půli zahrozili domácí nejprve Barkerem, proti němuž skvěle zachránil Jorquera, neujala se ani střela Mikela Alonsa. Pak přišli další Eto´ovi okamžiky. Po Guilyho pasu mu střelu zblokoval Aitor, pokus levačkou lapil pozorný Riesgo. Poslední šanci basků měl Aranburu, ale hlavičkoval nad. Do šance se ještě řítil Eto´o, ale na poslední chvíli ho skluzem odzbrojil Labaka.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (319)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele