22. kolo
05.02.2006 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 0:1

Osasuna prolomila smůlu posledních zápasů a zvítězila na hřišti silné Sevilly. Tříbodový zisk si připsala v roce 2006 poprvé. Po pěti minutách střílel vedle hostující Puňal, ten samý hráč byl v šanci i o dvacet minut později, Palop ale plachtil vzduchem úspěšně. Sevilla zahrozila Danielem Alvesem, ale ten z dobré pozice Ricardovu branku netrefil. Stejně se vedlo i domácímu Adrianovi po pasu Fabiana. Závěr první půle měli domácí ve své moci. Po akci Martího hlavičkoval mimo Dragutinovič, Alvesovu dalekonosnou střelu Ricardo chytil. V druhé půli pálil těsně vedle Sevillan Jesús Navas. Na druhé straně Romeo svůj lob příliš přetáhl, zato po centru Javier Flaňa se hlavou prosadil Miloševič a hosté vedli. Domácí se snažili srovnat, Maresku však vychytal Ricardo, Savilovu střelu zblokovala obrana. V další šanci pálil Maresca mimo, v poslední minutě byl za hrubý slovník na pomezního rozhodčího vyloučen domácí David.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Teraz komu fandit???

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem nad čím pri tomto zápase rozmýšlať SEVILLA jednoznačne vyhrá

Reagovat
Xavi

Sevilla je sice ve formě, ale u Osasuny výsledky můžou trochu klamat. Měli dost smůly a jednou ta smůla skončí. V tomhle zápase by mě nepřekvapil žádný výsledek. Ale vsadil bych remízu.

Reagovat
HOST*Vincent

Osasuna měla kopec smůly ale Sevilla je doma hodně silná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele