29. kolo
07.04.2007 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:0

Athletic si po pěti zápasech konečně vychutnává radost z vítězství a také posun tabulkou na nesestupová místa. Hosté nedokázali využít zaváhání Barcelony a za katalánským celkem stále zaostávají o šest bodů.

Valencia naskočila do utkání vesměs s náhradníky a na její hře to bylo citelně znát, první poločas byl plný nepřesností a diváci na San Mamés viděli jen pár fotbalových momentů. První střela na bránu byla k vidění v desáté minutě, kdy Gabilondo protáhl Butelleho. Ve 28. minutě si vzal míč na pravé straně Etxeberria, odcentroval přes Morettiho a našel na malém vápně úplně volného Gabilonda, který efektně patičkou překonal bezmocného Butelleho.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Hosté se přeci jenom díky střídáním dostali do několika šancí. Nejprve na hřiště přišel Villa místo Pallarda a poté Joaquin nahradil Jorge Lopeze, který mu ovšem namísto poplácaní uštědřil políček. V 50. minutě pálil z trestného kopu David Villa, Aranzubia vyrazil jeho prudkou střelu na roh. V 58. minutě byl ve vápně složen Silva Iraolou, rozhodčí zůstal překvapivě ledově klidný. V 73. minutě přišla největší šance Ches za celý zápas, Villa si všiml, že brankař Aranzubia je z branky dál, než by bylo vhodné a z pětadvaceti metrů vyslal pravačkou parádní lob, který ke smůle netopýrů skončil na břevně a od něho se odrazil do rukavic Aranzubii. Deset minut před koncem pronikl na levé straně Joaquin a výborně našel na penaltě Angula, který však neprostřelil dva hráčů přes sebou. A když ani další přímý kop Villy neskončil gólem, vracejí se hosté na Mestallu bez bodu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Tonda

1:0

Reagovat
HOST*nmnm

to jo ty skurvisyne,ty si určitě s chelsea nebo z madridu co ty buzno,ale valencia vyhraje sva nula

Reagovat
HOST*Kapřík

Nevim odkud je on, ale ty vypadáš, že si vylez ze zkumavky a pěkně špinavý. Zřejmě na ní bylo napsáno:"Budoucí ostuda Eurofotbalu"...no a vidíš, trvalo to jenom třináct let a do puntíku se to splnilo. Congratulation!

Reagovat
HOST*Kobli

1:2

Reagovat
HOST*

real je skurvenej a zasranej a hraje moc špatně,už nikdy nevyhraje titul

Reagovat
Pharrell

ty jsi hnup, o fotbale vis prd

Reagovat
HOST*Kobli

Proste Valencia hraje nej fotbal v evrope jako takze klídek a to fotbal sleduju honde dloho?

Reagovat
HOST*

ale,ale,tady někdo uhodl výsledek 1-0.To je jasný,Bilbao hraje o záchranu,tak muselo vyhrát.Supeeeeer

Reagovat
HOST*

Hosi voe mi si rozumíme ,valencie je nejlepší,vůbec nechápu proč jsme první poločas hráli s béčkem,když jsme měli šanci na titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele