28. kolo
01.04.2007 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Sevilla FC 0:0

Sevilla přicestovala do Pamplony bez řady hráčů, v druhé půli měla herní převahu, ale stejně jako soupeř se těžko dostávala do šancí, a tak utkání dvou celků, které ještě letos čekají povinnosti v Poháru UEFA skončilo bezbrankovou remízou. Barcelona tímto utekla na čele tabulky Seville o dva body, Osasuna se trápí na 13. příčce. Hostům chyběli Palop, Daniel Alves, Renato, Adriano a Kanouté. Za domácí nejprve hlavičkoval Webó vedle po rohu Juanfrana, na druhé straně střílel vedle Chevanton, stejně tak Puerta jen do boční sítě.

Domácí gólman Ricardo si pak poradil se střelou Navase, Chevantonovi chyběli jen centimetry, aby dosáhl na přihrávku Puerty. Domácí Webó zblízka trefil jen gólmana Cobeňa. Hosté si počínali aktivně i po změně stran. Obraně utekl výborný Navas, ale při zakončení branku minul. Pak rozehrál Navas zprava trestný kop a Chevanton poslal míč těsně nad břevno. Na druhé straně uvolnil Muňoz Raúla Garcíu, ale ten trefil jen připraveného Cobeňa, po rohu Corralese málem dosáhl na míč Junafran. Dvanáct minut před koncem se dostal na hřiště i Kanouté, ale utkání se už dohrálo bez šancí.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*hrubinho

verim v zakopnutie sevilly 1:1, 0:0 1:0

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele