10. kolo
11.11.2006 22:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Athletic Bilbao 1:1

Valencia doma remizovala s Bilbaem, vyrovnávající gól dostala v předposlední minutě zápasu. Množství zranění si vyžádalo start mladého Cerry na levém beku, v záloze byl opět Albiol, v útoku nastoupila osvědčená dvojice Villa a Morientes. Po zranění se na pár minut na hřišti objevil Baraja. V týmu hostí nastoupil na hrotu útoku Urzáiz.

Athletic začal lépe, Javi Martínez centroval, Urzáiz přeskočil Navarra, ale hlavou branku minul. Po nejistém zákroku Caňizarese pak místo nahrávky do jasné šance na Adurize pálil nad opět Urzáiz. Ze střední vzdálenosti zkusil vystřelit na zadní tyč domácí Edu, ale Lafuente zasahovat nemusel. Po minele Ayaly se do šance dostal Gabilondo, vše ale zachránil Caňizares. Valencia zvedla hlavu, větší šance ale nepřicházely. Střelu Villy hosté zblokovali. Pak přišel gól, když Albiol poslal skvělý centr na Silvu, jeho střelu doklepával Villa, ale byl mu odmáván ofsajd. Těsně před přestávkou se domácí dočkali. Joaquín obešel obránce, Miguel centroval a Morientes se prosadil před brankou a hlavou skóroval.

Na začátku druhé půle nejprve nepřesně střílel z voleje hostující Murillo, další akce domácího Villy skončila ofsajdem. Tempo hry v druhé půli opadlo, s trestným kopem hráče hostí Yesteho Caňizares neměl problém. Villa pálil jen do boční sítě, Moro míč ve své šanci minul. Na druhé straně střílel z trestného kopu jen do zdi Gabilondo. Na hřiště pak přišel hostující forward Llorente a podařilo se mu v samotném závěru vyrovnat. Etxeberría poslal míč na zadní tyč a Llorente se prosadil hlavičkou. Před opačnou brankou to zkoušel ještě Ayala, ale hlavou zamířil vedle branky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

..a dufam,ze do CHL sa dostanu.S tymi zranenymi to je uz hroza

Reagovat
smazaný uživatel

to pude

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
HOST*

škoda.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele