20. kolo
20.01.2008 19:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Real pokořil Atlético na jeho vlastním stadionu

Souboj o fotbalového krále hlavního města Španělska vyzněl v madridském derby pro hostující Real, který zvítězil 2:0. Blesková branka Raúla poznamenala vývoj celého utkání, ve kterém nebylo nouze o pěkné fotbalové momenty. Domácí tak zaplatili daň v podobě tří bodů za zahození několika jasných gólových šancí.

Atléticu se ani tentokrát nepodařilo zlomit prokletí derby a od ligového ročníku 1998-99 nezná opojný pocit domácího vítězství nad svým městským rivalem. Naopak Real měl start zápasu jako z říše snů a v průběhu utkání pak těžil ze svých tradičních hodnot – efektivity při proměňování brankových příležitostí a zákroků Ikera Casillase. Atlético nastoupilo v očekávané sestavě, naopak v úvodní jedenáctce Realu se objevil Torres na levém beku a Guti místo Baptisty ve středu zálohy.

Diváci na stadionu Vicente Calderón se ještě ani pořádně neusadili a už se měnilo skóre. V první minutě obral čiperný Robinho o míč stopera Pabla a jeho přízemní centr uklidil do sítě Abbiatiho Raúl, který tak potvrdil svou pověst noční můry pro obranu Atlética.

Po čtvrthodině hry, vyplněné spíše řadou faulů, se zranil Pepe a vystřídal ho Salgado, přičemž Ramos se přesunul do stoperské dvojice ke Cannavarovi. Změna byla v průběhu utkání znát, Salgado často rychlostně nestačil na soupeřovy hráče a Atlético si tak přes pravou stranu Realu vytvářelo řadu příležitostí.

V 19. minutě spálil po centru Van Nistelrooye velkou šanci Robinho, když hlavičkoval značně mimo Abbiatiho svatyni. Na druhé straně střílel z přímého kopu těsně nad Antonio López. Další příležitost ke skórování měl ve 26. minutě Diego Forlán po přihrávce nejlepšího hráče Atlética Agüera. Střelu uruguayského útočníka však kryl Casillas. O tři minuty později spálilo další tutovku Atlético, když prudká hlavička Motty po rohu orazítkovala břevno.

Real se vymanil z tlaku Atlética a z protiútoku mohl svůj náskok navýšit. Sneijder našel přesným pasem Robinha, ten se vyhnul Pereovi, ale svůj pokus nasměroval mimo tři tyče. V 36. minutě se zranil Simao a byl vystřídán Reyesem. Jeho spoluhráči poté zahodili další obrovskou šanci. Antonio López nacentroval do šestnáctky a hlavičku Raúla Garcíi zneškodnil reflexivním zákrokem Casillas.

Kombinace Agüera a Maxiho byla ve 40. minuty u zrodu další tutovky "rojiblancos". Prvně jmenovaný prudce vystřelil a Casillas vytáhl špičkami prstů jeho pokus na břevno. A o minutu později přišel pro Atlético další trest. Sneijder zahrál roh na vzdálenější tyč, kde číhal připravený Van Nistelrooy, kterého opět nepokryl stoper Pablo a holandský kanonýr usměrnil střelu do sítě – 2:0 pro Real!

Poločasový výsledek byl pro domácí snad až příliš krutý. V jejich dresu zářil maličký Agüero, který byl u všech nebezpečných situací domácích, a ve středu zálohy odehrál dobrý zápas Motta, který se přesto nevyhnul několika tvrdým zákrokům. Naopak střed obrany a tvorba hry příliš nepřesvědčily. Real se mohl opřít o skvělého Casillase a v příznivém světle se představili Cannavaro, Gago, Robinho a pro derby tradičně vysoce motivovaný Raúl. Naopak utkání se příliš nevyvedlo Salgadovi, Torresovi a nevynikl ani střed zálohy.

Druhý poločas otevřely příležitosti Forlána a Sneijdera, ale obě zůstaly nevyužity. V 57. minutě se domácí po zákroku Salgada na Agüera marně a oprávněně dožadovali pokutového kopu. Minutu nato po brejku a přihrávce Robinha pálil do boční sítě Sneijder.

V 67. minutě protáhl Casillase střelou Forlán a po sérii žlutých karet měl v 79. minutě příležitost pro změnu opět Agüero, ale vystřelil těsně mimo. Na opačné straně se mohl radovat potřetí Real, nicméně Raúlův centr napálil Robinho přímo do Abbiatiho.

Zbytek utkání se již odehrál v poklidném tempu a "merengues" tak mohli slavit další vítězství. Real si udržel v čele tabulky sedmibodový náskok před Barcelonou a od svého městského soka se odpoutal dokonce na třináct bodů. Atlético je zatím čtvrté.

Autor: Jaroslav Smrž / as.com, marca.es

Komentáře (103)

Přidat komentář
smazaný uživatel

derby. tohle bude tezky, podle toho jak zatim hrajem, tak asi prohrajem 2:0

Reagovat
Pharrell

1:2(Aguero-RvN,Raul)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to bude řežba jako prase

Reagovat
Messiáš

2:0-oba Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Uf ! Velké španělské a madridské derby je tu. Jdeme do něho se vztyčenou hlavou, máme formu, mužstvo šlape, soupeři nic nedarujem. Real se navíc bude muset rehabilitovat svým fanouškům za ostudné vyřazení z Královského poháru. Zkusím tip 1:1. ATLÉTICO do toho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

místo Baptisty bo Sneijdera,bez něho to posledně bylo tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný kurs na atletico, myslím že 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tenhle zápas se strašně těším! Určitě uvidíme boj o každý metr ve skvělé atmosféře. Doufám, že v tomhle veledůležitém zápase uspějeme a získáme tři body. Na toto utkání se snad ani nedá tipovat, přesto to zkusím:

buď 2:1

anebo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

do pytchi!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1.min 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ten Real je na hovno tým, štěstí furt pytel na jedné straně proti nim nejde dát gol (konstrukce zasraná) a na druhé straně dají gol z hovna..

Reagovat
smazaný uživatel

... z toho vychází, že Real nejde porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstíčko a um, to je těžký, když Kun netrefí bránu nikým nebráněn z pokutového území a Ruud těžkej balón, kterej jde za něj, uklidí do rohu...

Reagovat
smazaný uživatel

zatim vysledek dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

takové štestí kua.. kde ho furt berete?

Reagovat
smazaný uživatel

by me taky nekdy zajimalo :D, doufam ze nam to vydrzi do konce sezony, muj sen je, vyhrat posledni zapas v lize mistru...

Reagovat
Devil

Posledni zapas v lize mistru muzete uz vyhrat v osmifinale !!! Kdyz prvni spil prohraje Real 3:0 a odvetu vyhraje 1:0 . Ale sam tomu neverim , podle me Real AS prejede !

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinak, vyhrat posledni zapas ligy mistru...

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Uz teraz skoncite,Roma pojde dalej,s takou hrou Realu Roma nebude mat problem...

Reagovat
Devil

Me je to celkem fuk jestli pujde dal AS nebo Real . Ale spis si myslim ze Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží taky na tom, kolik kdo bude mít zraněných. Když měla Roma mimo 6 nebo 7 hráčů, tak taky hrála tužku. Ještě větší, než Real.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sračky zas vyhrajou....

Reagovat
smazaný uživatel

smolařem zrovna třeba Kun, ten by nedal dneska gol ani kdyby hrál do půlnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

a stále trvám na tom, že nesnáším Raula

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, někdo měl víc štěstí. Doufám, jen, že pan Schuster bude rozumný a udrží hubu na uzdě. Bohužel nás v tabulce přeskočil Villarreal, ale je to jen o bod, což není žádná ztráta. Taky nám nahrálo, že Espanyol prdnul. Derby je za námi a hledíme dál do blízké budoucnosti. Vivat ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslíš že si dneska Atlético zasloužilo vyhrát tak si asi neviděl ten zápas co já. Druhou půli to byl od Atlética fotbal na úrovni divize. Nevystřelili skoro ani na bránu. Realu stačilo jenom v klidu bránit. Čekal jsem od Atlética víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky čekal víc, ale Real taky nic moc. Zkrátka urpěli vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo... jak říkal Andy, nešťastný zápas Real toho moc nepředvedl krom těch dvou gólů, navíc jsme dali břevno a několikrát výborně zakročil Casillas. Nás dostal ten brzký gól do kolen, Real si v klidu hlídal náskok. K tomu nucené střídání Simãa (samozřejmě, Real taky musel střídat). Bylo to smutné, po 1.pol. jsem věřil, že to ještě srovnáme, ale merengues ukázali, jak jsou silní a do větších příležitostí už nás nepustili. Vyhráli kvůli bezchybné obraně zaslouženě.

No a nám teď nezbývá než vytěžit co nejvíc bodů z následujících zápasů, los máme dobrý (Mallorca, Murcía, Santander, Bilbao, Osasuna), a doufat, že hlavně Villareal s Espanyolem budou ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

hej muzete mi pls nekdo helpnout chcu se divat na zapasy online na rojadirecta ale nejak to neumim spustit diky

Reagovat
smazaný uživatel

se dívej přes myp2p.eu, jsou tam stejný odkazy, navíc je to anglicky - stáhneš si nějakej software (SopCast, TVU, TVAnts atd.) a pak klikneš na odkazy u jednotlivejch zápasů a jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobte se na mě, ale Ramos je neskutečný hovado - ten úmyslnej loket na Kuna, to bylo opravdu "něco" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

to bylo přímo na kriminál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, vy nikdy nezklamete. Přesně tyhle reakce jsem čekal. Takže ten loket se tam Ramosovi (zase) jen tak připletl. Přecejenom je normální v souboji o míč trefit loktem protihráče a, světe div se, přímo do tváře .

Ale jak už jsem psal: nepřekvapili jste mě

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jsi si zase vytáhnul jediný zákrok a prasárny hráčů Atlética si velkoryse přehlédl...

Reagovat
smazaný uživatel

udělal Ramos ten loket nebo neudělal? Diskuse na téma: já ho sejmul, protože on hrál taky tvrdě si nech pro někoho jinýho. Ramos je prase, o tom není pochyb. A když napíšeš pravdu a někdo se tomu zasměje (ne náhodou se říká, že smíchem se zakrývá pláč ...), tak to něco značí, že ...?

Reagovat
RMCF

uplně jsi to odhalil, po přečtení tvýho příspěvku sem hodinu brečel...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen, že lokty v obličeji se objevují v zápasech víc než dost, ale jen Ramos je prase! Jestli ono to nebude tím, že je to jeden z nejlepších obránců na světě hájící barvy tebou nenáviděného rivala a tak hledáš na něm vše zlé a pošpiňuješ jako obvykle. Mimochodem myslím Robson taky dostal též do tváře, ale to se zamete!

Pochop, ale když tady přijdeš po zápase, v kterým to domácí před zfanatizovaným publikem řežou přes kotníky téměř celej zápas, očividně "neunesouc" průběh zápasu, s tím, že Ramos trefil loktem Kuna, tak se nediv, že se smějem. Chápu, že tě ten průběh zápasu sere (mě by taky sral), ale štěstí a náš skvělej útok vedl nakonec k poměrně zaslouženému vítězství!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vždyť tam bylo snad 6 kos zezadu na kotníky, ve kterých šlo o zdraví hráčů. A on přijde zrovna s tímhle . Hádám z toho zápasu viděl asi 10 minut .

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu nebyl jedinej tvrdej zákrok. Jestli tvrdíš něco jinýho, tak se ti můžu jenom

Jo, hoši, žerte, co jste si navařili

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že nebyl, ale ten poměr je trochu někde jinde. Ostatně statistiky zápasu mluví za vše.

A mimochodem ve vší úctě k tobě, ale měl bych ti připomenout, že já tady nezačal s prasatama, to ty, ovšem nechápu proč vzhledem k viditelným okolnostem toho zápasu. I když vlastně jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético siempre llorando, siempre llorando, siempre lloraaaando, siempreee lloraaandooo

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych zmínit, že v těch dvou zápasech s váma určitě nebyly madračky horším týmem rozhodlo zase štěstí a produktivita

Reagovat
smazaný uživatel

No, lepší slůvko než produktivita jsou podle mě schopnosti!

Reagovat
RMCF

Bych řekl, že rozhodl famózní Iker v bráně a fantastický útok Ruud-Raúl, každý týden opakovat že sme vyhráli díky štěstí, to už se musí zdát divný snad i tobě, nebude to náhodou něčím jiným

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by se jim to zdálo divný, vždyť tvrdí to samý už něco přes rok!

Reagovat
RMCF

Ale tak klidně ať to nazývají jak chcou, když bude titul tak mě nebude vadit ani kdyby byl se štěstím... na to se historie neptá Horší bude když nás to štěstí opustí tím myslím kdyby se třeba zranil Ruud nebo i Raul a nebo nedej bože Iker, to by bylo hodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš!

Reagovat
smazaný uživatel

FCB siempre llorando, siempre llorando, siempre lloraaaando, siempreee lloraaandooo

Reagovat
alias

Viděl jsem až druhý poločas, protože jsem sledoval utkání Ghana - Guinea a musím konstatovat, že madridské derby se kvalitou k utkání afrického šampionátu, ani zdaleka nepřiblížilo. Byla to pěkná bída a ta Barca potom to už byl opravdový hnus, měl jsem radši koukat na Lens-Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jde to dolů, nechápu lidi, co si to neumí přiznat a pořád se za tu soutěž hádají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ji hájí výsledky, nikdo jiný ji hájit nemusí. Atraktivnost fotbalu je relativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tam právě není. A ty úspěchy už taky nejsou takové, dominance ze začátku nového století je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Že není dominance, to není argument. Jak v UEFA tak v LM dokazuje, že patří k tomu nejlepší, ze dvou posl. ročníků jsou tří vítězové ze španělské ligy a to mluví za vše.

Atraktivita je subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Však neříkám, že nepatří mezi nejlepší. Jenom jde prostě dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se fanoušci nejbohatšího týmu s útočnou historií každé kolo radují nad produktivitou a tím, že dali z jedné šance jeden gól, jak je to príma, že jsou efektivní... A pak si ti stejní snad stěžujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Madristi v čele s psychem zas úřadují. Mně se jen líbí, že po té, co podobným zákrokem hráč realu zlomil lícní kost protihráči jim to teď přijde hrozně směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

A mně se zase líbí, že o včerejších zákrocích domácích neřekneš ani slovo, i přesto, že přesně takové zákroky tady zásadně kritizuješ a dokonce pošpiňuješ jejich autory. Ale to nejsou vlastně hráči Realu, nad tvou "objektivitou" opravdu žasnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych měl komentovat každý zákrok? Já nekomentoval ani ten Ramosův, takže jaksi nechápu, o co se tady zase flegmaticky snažíš. Já jen reaguju na váš výsměch lokte do obličeje, který zrovna nedávno skončil zlomenou lícní kostí. Ale zas sranda musí být, Ramos je veselá kopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva zákroky bych nesrovnával. Ten Diarrův mě mrzí a ještě dlouho bude, oproti tomu Ramos neudělal skoro nic. Z mého pohledu to byl spíš taktický faul, třeba naprosto nesrovnatelný s Mottovým útokem na Gutiho kotník.

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli mi zde chceš vyčítat objektivitu, tak si přečti příspěvky nahoře poukazující na tom, kdo brečí a podobně. Pokud ti to přijde po Schusterových trapasech a pláčích pravdivé a trefné, tak jseš neobjektivní. Pokud ti to pravdivé nepřijde, tak zas nevidím důvod, proč bys na tu neobjektivitu neupozornil, když jsi na ni upozornil mě - opět tedy neobjektivita.

Tak si flegmaticky vyber...

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíte tady hlavně vy! Když čtu přípsěvky nahoře vidím bandů závistivců, kteří tady brečí jaký má ten Real štěstí, přestože nic neumí!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady jistý příspěvek o Atléticu (nikoli o jeho fanoušcích na EF) a je snad jasné (jestli jseš trošičku objektivní), že letos mnohem více brečí Real v čele se Schusterem. Takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Když sjme vůbec u toho, proč, když se bavíme o tvé objektivitě zmiňuješ Schustera? Schuster je, byl a bude vždy kontroverzní postava a je to prostě jeho styl.

"Dobrá, ve Španělsku brečí Real, tady brečíte vy!"

Reagovat
smazaný uživatel

Takžes neodpověděl... Když už jsme u toho? My u ničeho nejsme, já se tě ptám, proč nereaguješ na zcela jasně nesmyslný příspěvek. Buď s ním souhlasíš a jseš tedy neobjektivní, nebo s ním nesouhlasíš a nereaguješ jen porot, že jde o fanouška Real = jseš opět neobjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty myslíš Yardu Já si říkal pořád co to žvatláš. Neumím španělsky, přelož mi to a pak ti tedy odpovím.

Reagovat
smazaný uživatel

No já už to víceméně překládal, inteligentní pochopí (z toho příspěvku dole snad i úplný magor by to pochopil)... Moc bych se tím nechlubil, že ti to nedošlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tím prostě nezabýval, nic mi dojít ani nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

A úplně nejlepší je po tom, co letos předvedl Schuster říkat Atlético siempre llorando... To by sand měl uznat každý, že letos nejvíce brečí Real.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zároven by měl každý přiznat,že Real je v čele poprávu..

Reagovat
smazaný uživatel

TAk já to třeba přiznal, takže to abys byl na řadě teď...

Reagovat
smazaný uživatel

co bych měl jako přiznat? Real ovládá ted Spanelsko,ale kdyz ho bude nekdy priste ovladat barca tak se z toho neposeru a nebudu valit sračky že vyhrává nezaslouženě jak to nekdo dela,ale budu to respektovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to vážně nechápeš? Na co jsme já reagoval a co jsem chtěl abys přiznal? A proč jsi na ten úvodní příspěvek vůbec reagoval, když jsi ho nepochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

a to tobě a jiným usmrkancom chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi chybí proboha? Vždyť jsem to už dávno přiznal... Nauč se proboha vyvozovat z textu.

Reagovat
smazaný uživatel

a vůbec na tomto webu je až moc Barcelonských debilů,kteří si myslí že fotbalu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně běž jinam, nikdo tě tu nedrží.

Reagovat
smazaný uživatel

šak nedrží, ale je docela k smíchu jak tu řešíte jeden loket ve tváři... to jak kdyby to udělal někdo poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

No Ramos to poprvé zcela jistě neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

málokterý obránce hraje jenom čistě...

Reagovat
smazaný uživatel

Kousíček nahoře máš příspěvek, na který si zapomněl reagovat... tak šup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon, omlouvám se, po přečtení celé diskuse se musím opravit: Atlético y culés siempre llorando...

Jinak k hodnocení zápasu z vaší strany: Ramos prase a Robinho simulant, ovšem na druhé straně supersimulant Aguero (až na penaltu) a prasat tam bylo dokonce celé stádo, ale to je přece jedno, hráče Realu lze prasit beztrestně, stačí, že mají na sobě bílý dres, ne? Pane superobjektivní....

Reagovat
smazaný uživatel

A já kde kritizoval Ramose? Ty máš fakt problémy sám sebe zvládat, já kritizoval akorát pířstup fanoušků k tomu. A je asi jasné, že letos nejvíce brečí Real, ať si to přiznáš (ty těžko, ne ve svém současném stavu) nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty víš o mém stavu co? Lidový zápor na pět nejspíš... Nebudu reagovat na každého zvlášť, to mi za to nestojí, ty si se shodil už tím kecem, že Real je špína atd. A z toho, že si Schuster stěžoval po JEDNOM zápase na rozhodčího dělat to, že si stěžuje pořád, to můžeš vypustit z pusy fakt jenom ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to nebylo po jednom zápase, jak jistě víš. O tvém stavu vypovídá více věcí a já věřím, že to není stav trvalý, jinak by to bylo docela smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt nechám překvapit, jak psycholog amatér jako jsi ty, došel k tomuto názoru, možná ti napovím - je mnoho užitečnějších věcí, než se hádat za bandou zaslepenců do posledního dechu... Anebo si dostal od Ježíška novou křišťálovou kouli?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz dole.

Reagovat
smazaný uživatel

my máme prasata ,vy opice

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ukázka fanouška realu Madrid, jsem rád, že ses ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

já se za to nestydím... já mu fandím dost dlouho ale je divné,že někdo real obvinuje ze štěstí...myslíš,že někdo může mít štěstí rok , rok a pul ??

Reagovat
smazaný uživatel

Je to někde zakázané?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ovšem dost přeháníš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

já barcelone říkám opice prostě moje přezdívka týmu

Reagovat
smazaný uživatel

ale možná sem to přehnal,to uznávám..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a k tomu pokřiku, ten není ode mě, ale od španělských příznivců z baru Hvězda a oni vědí asi o tom víc než my... A to tam seděli dohromady obě bandy...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to potom jo, mylsím ,že sám dobře víš, že letos je kvůli Schusterovi za největšího uplakánka ve španělsku Real... A až se sebou začneš něco dělat a přestane z tebe být taková troska, jaká se z tebe za poslední rok stala, tak to i přiznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nám ztrácíš nervy, panáčku, přímé nadávky do tvého repertoáru nikdy nepatřily, občas se zkus někde provětrat. Já se sebou něco dělám, projevuje se to zejména tím, že reaguju na zdejší pseudodiskuse a jejich tvůrce tak, jak si zaslouží, ale pokud má někdo za životní prioritu být ten největší prudič, tak tomu to asi těžko budu vysvětlovat, že?

"bandy seděly", abys nemohl zas něco vyčítat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já taky na nikoho přímo nenadávám, to je tvá výsada už zhruba rok. Nervy jsi ztratil spíše ty, ale zatím není doba, aby to pochopil. Nebudu s tebou ztrácet čas, vzhledem k tomu, co si o tobě v současnosti myslím by to bylo opravdu zbytečné. Tak si to ještě nějak zakonči, ať máš radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Troska, psycho? To je co? To není přímá nadávka? Navíc jsi ještě navíc lhář a imitátor, ale co se dá dělat... A ta tradice ubrečenosti Atlética sahá asi podstatně dál než za Schustera a jeho půlroční působení v Realu. Svědčí o tom slovíčko "siempre".

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že má někdo podobný názor. Nechtěl jsem se zapojovat do vaší debaty, ale nedalo mi to. Ty nadávky už tady háže nějakej týden dva, ale stejně nevěřím tomu, že se tak chová i v běžném životě a že si pěstuje jen svý virtuální ego pro ukojení svých prudičských tužeb (jak jsi správně napsal).

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši klid, je to jen fotbal !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele