22. kolo
14.02.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 1:0

Sevilla porazila po nijak úžasném výkonu navarrskou Osasunu a o dva bodíky stáhla náskok Valencie na třetí příčce tabulky. Andaluský celek nijak nenadchnul, ale vítězství se dá považovat za zasloužené. Utkání rozhodl svou devátou brankou v sezóně brazilský útočník Luís Fabiano.

Osasuna byla bezmocná, domácí mužstvo nikterak nepotrápila a nepředváděla stejné výkony jako v předcházejících kláních. První dvě šance měl Luís Fabiano, ale nedokázal trefit branku. Když už se mu to ve dvacáté minutě podařilo, byl na místě výborně chytající Ricardo. Zanedlouho poté polapil tutovku Renata. Osasuna hrála na brejky a jeden z nich dokázal zakončit Javi Camuñas nebezpečnou střelou, se kterou si Palop poradil. S blížícím se závěrem se tlak domácího mužstva zvyšoval a přinesl ovoce.

Diego Capel z levé strany famózně odcentroval, Luís Fabiano vletěl do míče a nedal Ricardovi šanci. Snad se poslední dobou zdravotními lapáliemi zmítaný Brazilec dá do pořádku a pomůže Seville ke třetí příčce, anebo alespoň příčce čtvrté.

obrátce pokračoval tlak domácího mužstva, ale první šanci měl Sergio González, jehož pumelice skončila v rukavicích brankáře Palopa. Sevilla tlačila, ale poté co vystřídal Luís Fabiano, neměla vepředu potřebnou kvalitu. Šance se tak chopila Osasuna, která si osobou Francisca Puñala vytvořila další parádní šanci, ale střídající Galan nedokázal přihrávku osamocen před brankou zužitkovat - s parádním obranným zákrokem přispěchal Fazio a zachránil Seville alespoň bod.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele