34. kolo
25.04.2010 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Espanyol Barcelona 0:1

Espanyol zvítězil v Almeríi a nadobro se zbavil stresu a obav ze sestupu, kterého se již bát s ohledem na rozlosování a náskok rozhodně nemusí. Menší strach mohou mít naopak v andaluské Almeríi, která se sice vlivem famózních výkonů ze začátku kalendářního roku vypotácela ze sestupové zóny, ale její náskok na sedmnáctou příčku stále není uspokojivý.

Hosté potvrdili formu z minulých týdnů, kdy nejprve přejeli rozdílem třídy Atlético Madrid, načež navázali bezbrankovou remízou s obhájcem španělského titulu a zároveň největším rivalem klubu Barcelonou. Dnešní vítězství jen ozdobilo parádní měsíc, v němž si Espanyol zajistil udržení.

V první šanci utkání se objevila dvojice Verdú - Luís García, jejíž šance ztroskotala na tragickém zakončení. Když už se do branky Luís García trefil, míč perfektním zákrokem vytáhl výtečně chytající Diego Alves. Na druhé straně nevyzrál na Carlose Kameniho Albert Crusat, výtečný zákrok předvedl kamerunský brankář proti střelám Uche Kalua a Fernanda Soriana.

Po přestávce Kamerunec opět zaúřadoval, když vytáhl další pokus Alberta Crusata, který své promarněné šance mohl záhy litovat, neboť Luís García vstřelil vítěznou branku, když parádně zakroutil přímý volný kop a přenádhernou ranou nedal Alvésovi šanci.

Almeríe nebyla v dalším průběhu utkání schopna na branku Garcíí zareagovat a náležitě odpovědět. Svěřenci trenéra Juanmy Lilla měli dvě velké příležitosti, ale jak Soriano, tak později Corona se do branky naneštěstí pro Andalusany netrefili.

Autor: Jiří Lapáček / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele