25. kolo
27.02.2011 21:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:2

Utkání mezi domácím Bilbaem a hostující Valencií přineslo spoustu střeleckých pokusů na obou stranách. Jako první se prosadil domácí celek, ovšem vedení neudržel, a proto si Valencia odvezla z půdy Bilbaa plný bodový zisk.

Do první větší příležitosti utkání se již v 5. minutě prvního poločasu dostal domácí David Lopez, jeho střele bohužel scházela přesnost. Ve 14. minutě ale už šli domácí do vedení, Fernando Llorente se na malém vápně nenechal odstavit Navarrem a jeho střela si našla cestu přímo do branky hostujícího Guaity. Navýšit skóre mohl ve 25. minutě Gaizka Toquero, který zakončoval hlavičkou, balón však do sítě tentokrát nezamířil.

Valencia se dokázala propracovat k pár příležitostem, byli to ovšem zase domácí, kteří zahrozili, konkrétně Fernando Llorente, jeho hlavička tentokrát hostujícího gólmana nezaskočila. Hosté mohli srovnat v 37. minutě, Pablo Hernandez ale vystřelil velmi nepřesně. Další vážnější šance se již v první půli nevyskytla, Bilbao tak šlo do šaten s vedením 1:0.

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí, v 52. minutě mohl svůj druhý gól vstřelit Fernando Llorente, tentokrát ale jeho střele chyběla přesnost. O tři minuty později mohlo být srovnáno, do šance se propracoval hostující hráč Juan Mata, jeho rána si však cestu do domácí svatyně nenašla. Tentýž hráč se v příležitosti ocitl i v 70. minutě, po krásné akci mu míč naservíroval přesně Joaquin a Mata střelou do odkryté brány srovnal na 1:1.

Od této chvíle převzala Valencia iniciativu, což se potvrdilo v 81. minutě, to vyslal prudkou střelu Tino Costa, Iraizoz jí neudržel a odražený míč uklidil do sítě střídající Jonas - 1:2. Domácí se ještě po tomto tvrdém úderu dokázali vzpamatovat, pár příležitostí si dokázali vytvořit, bohužel pro ně srovnat skóre již nedokázali, a proto se ze všech bodů raduje Valencia.

Autor: Martin Bečan / soccernet.com, livesport.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Ranoth

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 můj tip

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas, který nastoupil v 84 minutě dokázal v 81 minutě rozhodnout celé utkání ! Neuvěřitelné !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto si dovolí len Pán hráč

Reagovat
niflheim

Z lavičky...je to frajer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele