18. kolo
05.01.2013 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 1:0

Gól Emira Spahiće v závěru utkání dal Seville velmi potřebnou domácí výhru nad Osasunou, která dává zapomenout na nepovedený závěr minulého roku. První výhra za posledních šest zápasů znamená, že se andaluský klub může snažit znovu odrazit do horní poloviny tabulky. Naopak Osasuna nadále zůstává ukována na samotném dně ligy.

Těsná výhra 1:0 jasně ukázala, že ne všechny problémy Sevilly byly během zimní přestávky vyřešeny, přesto však může mít trenér Michel radost, neboť zisk tří bodů byl pro jeho mužstvo zasloužený. Brankář hostů Andrés Fernandez byl po celých devadesát minut prověřen mnohokrát, jako první zkoušel neúspěšně dostat míč za jeho záda Cicinho.

Velmi aktivní byl poté Geoffrey Kondogbia, ovšem ani on si na gólmana Osasuny nepřišel. Na druhé straně se klub z Pamplony dostal pouze k několika náznakům šancí, které Sanjurjo či Armenteros nedokázali lépe zakončit.

Po většinu času se však hrálo na polovině hostí a další šance přicházely vniveč. Nejprve Negredo po sérii rohových kopů hlavičkoval těsně nad břevno, poté Rakitić prudkou střelou ozkoušel Fernandezovy reflexy a už už se zdálo, že si oba týmy odvezou ze zápasu jeden bod. Nakonec však sedm minut před koncem přeci jen přišel kýžený gól z kopačky Spahiće po přihrávce Reyese a Osasuna se již na nic víc než několik rohů nezmohla.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sevilla aj Osasuna sa trapia a preto zapas skonči remizou 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele