19. kolo
22.01.2017 12:00 CET
3 : 4
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Sevilla FC 3:4

Sevilla dokázala zareagovat na včerejší výhru Realu a i když měla s posledním týmem soutěže problémy, dokázala nakonec zvítězit divokým výsledkem 4:3. Rovnou třikrát se prosadil Vicente Iborra, z toho jednou však do vlastní sítě.

Osasuna neměla proti druhému celku La Ligy co ztratit, ale na druhou stranu v minulých kolech ukázala, že zdaleka ještě není s jejím sestupem hotovo a proti Seville chtěla bodovat. Domácí navíc Sevillu v prvních minutách zaskočili a co více, po čtvrthodině hry se ujali vedení. Torres tak trochu naslepo poslal na malé vápno střílený centr a Sergio León byl ve správný čas na správném místě.

Sevilla samozřejmě po inkasované brance převzala iniciativu, ale blíže k dalšímu gólu byli opět domácí. Ve 31. minutě na malém vápně zakončoval znovu Sergio León a jeho jmenovec Rico předvedl parádní zákrok nohou! Osasunu to mohlo mrzet, neboť Sevilla do konce poločasu přeci jenom našla odpověď. Iborra nejprve dalekonosným pokusem orazítkoval tyč, míče se znovu ujal Jovetić a přihrávkou pod sebe umožnil Iborrovi složit reparát - 1:1.

Sevilla dost možná doufala v jednoznačnější průběh zápasu, pochopitelně ve svůj prospěch, ale Osasuna byla velice nepříjemným soupeřem. Navíc po změně stran se znovu ujala vedení. Nejprve ještě Torrese dokázal vychytat Rico, ale v 63. minutě už musel lovit balón ze sítě. Centr Berenguery si totiž nešťastně srazil do vlastní sítě Iborra. Sevilla ale ukázala svojí sílu a bleskurychle opět srovnala skóre. Hádejte, kdo se prosadil - hlavičkující Iborra, tentokrát ovšem znovu do správné sítě.

Domácí poměrně dlouho drželi nad Sevillou příznivý výsledek, ať už vedli nebo se hrálo za nerozhodného stavu. Deset minut před koncem se ale skóre přelilo na stranu favorita. Ramiho hlavičku ještě Fernández dokázal zneškodnit, ale tu Vázquezovu z následného rohu už lapit nedokázal. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho pak výsledek zkušeně drželi a závěr zápasu si bez problému hlídali. V nastavení ještě pečetil výsledek čtvrtou brankou Pablo Sarabia a i když Osasuna bleskurychle zásluhou Kenana snížila, vyrovnat už nestihla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V poslednim kole udělali vedoucí tým tabulky snad ted nerupnou s posledním- 1,58 je neskutečně vysoký kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

no moc vysoky nie je,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele