19. kolo
12.01.2019 13:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Leganés udolal Huescu 1:0

Huesca na výhru nad Betisem navázat nedokázala a v Leganésu prohrála po jediné brance Júsufa Nasjrího 0:1. Domácím přijdou tři body v záchranářském duelu vhod, zatímco hosté nadále zůstávají přikováni na samotném dně ligové tabulky a záchrana LaLigy se jim vzdaluje.

Zápas na Estadio Municipal de Butarque byl důležitý pro obě strany, o něco více však pro domácí, kteří by se v případě vítězství přeci jenom mohli dostat více do kontaktu s týmy bojujícími o záchranu.

Úvodní čtvrthodina zápasu nic zajímavého nepřinesla, až v 18.minutě se opřel do odraženého balónu domácí Silva, ale branku těsně netrefil. O několik minut později přilétl na druhé straně do vápna Leganésu nebezpečný centr, který Cuellár nejprve vyrazil a poté sledoval jak ho přehazuje Ferreira! Na brankové čáře však zasáhl jeden z obránců a uchránil tak prozatímní nerozhodný výsledek. Ve 37. minutě zase zahrozili domácí a znovu to bylo střelou ze střední vzdálenosti. Óscar vyslal skákavý pokus a Santamaría musel vytěsňovat na rohový kop.

Také druhý poločas nabídl několik zajímavých možnosti. Leganés měl hned zkraje dvě velké gólovky. Tu první zhatil výborným zákrokem proti postupujícímu Silvovi Santamaría a krátce po tom Nasjrí po dalším samostatném úniku pálil do tyče! Huesca měla obrovské štěstí. V 57. minutě ji znovu podržel brankář Santamaría, který se včas přesunul proti nebezpečné hlavičce.

Leganés si nakonec za svoji aktivitu vedení zasloužil a dočkal se ho čtvrt hodiny před koncem. Silva naservíroval do vápna nízký centr a Júsuf Nasjrí ho rovnou z první uklidil do sítě. Domácí si mohli výsledek pojistit, když po další dobré souhře postupovali tři na samotného brankáře, jenže El Zhar se rozhodl zakončovat sám a vybral špatné řešení, protože Santamaría ho vychytal. Leganés na to mohl doplatit, Huesca se totiž v nastavení dostala do slibné příležitosti, kdy pálil Ávila a Cuellár musel vyrážet! Domácí nakonec výsledek uhájili a získali důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele