7. kolo
28.09.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Derby Atlética s Realem branku nepřineslo

Wanda Metropolitano bylo svědkem dalšího madridského derby mezi Atléticem a Realem, které tentokráte skončilo bezbrankovou remízou. Ta slušela oběma týmům, protože ani jeden z nich neměl výraznější převahu.

V Madridu došlo na bezesporu největší šlágr kola. Atlético i Real letos pomýšlejí na titul a společně s Barcelonou patří mezi největší kandidáty. Zaplněný stadion Wanda Metropolitano sledoval zajímavé derby, avšak bez gólového vyjádření.

Utkání mělo v úvodních minutách dobré tempo a první šanci si v 8. minutě vypracovalo Atlético. Za obranu si totiž seběhl Joao Félix a stínován Ramosem dokázal vypálit, ale jen vedle branky. O dvě minuty později poslal pozdrav směrem k Oblakovi i Real, dalekonosný a hlavně nepřesný pokus slovinského brankáře nevystrašil. Nebezpečnější byla hlavička Garetha Balea, ale ta také mezi tyčemi neskončila. První poločas nabídl vyrovnanou partii s příležitostmi na obou stranách, rozhodně to na Wanda Metropolitano nebyla nuda, ovšem žalostně chyběly góly.

Výsledek 0:0 se neměnil ani po stříleném centru do vápna v podání Thomase, balón prolétl malým pokutovým územím, aniž by ho někdo z domácích dopravil do sítě. I závěr prvního poločasu byl rušný. Další velice nebezpečný střelecký pokus vyslal Félix a i když se Courtois natahoval, zasahovat nemusel, což neplatilo na druhé straně o Oblakovi. Kroosovu střelu k tyči vyrazil slovinský brankář na rohový kop.

Druhý poločas už tolik možností nenabídl. Aktivita od šestnáctky k šestnáctce se jak Atletům, tak i Bílému baletu nedala upřít, zakončení však bylo žalostné. Přitom madridskému derby by branky slušely a zápasu by to výrazně pomohlo.

Čtvrthodinu před koncem hlavičkoval Benzema a Oblak musel vytáhnout další ze svých fantastických zákroků. Atlético tak stále drželo nerozhodný výsledek a mohlo pomýšlet na tři body. Domácí se v závěrečné desetiminutovce ještě dožadovali pokutového kopu, ale střet Ramose s Lemarem podle sudího pokutový nebyl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Filip236

1:3

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat
Lamskej#RMCF

Rád bych měl vaše nadšení, ale nevěřím tomu.. Beru jakoukoliv remízu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Plichta

Reagovat
dextroza_m

Kdy byli Atleti naposled proti realu favorit? Jestli vubec nekdy 3

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Real by sa mohol hecnúť na výhru, ale budem rád aj za ušmudľanú remízu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

**

Reagovat
Pharrell

njn remíza

Reagovat
valloire

0-1

Reagovat
boryland

3:1...……………….

Reagovat
Pharrell

Uvidíme

Reagovat
Lamskej#RMCF

na začátku bych bod bral.. Teď mě mrzí, že nemáme 3..nevadi, jedeme dál

Reagovat
Pharrell

njn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele