9. kolo
07.11.2020 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla těsně přetlačila Osasunu gólem Ocampose

No, žádná velká hitparáda to tedy ze strany domácí Sevilly opravdu nebyla. Osasuna velmi dobře bránila a nakonec byli domácí rádi za jediný vstřelený gól.

Osasuna věděla, že musí velmi dobře bránit a snažit se využít to minimum šancí, které jí Sevilla snad nabídne. A dlouhou dobu si tenhle domácí úkol plnili hosté skvěle. A to i přesto, že se už po čtvrthodince zranil Lucas Torró a do hry musel nerozehraný Oier. Sevilla v útoku příliš nezářila, En-Nesyri svou zajímavou šanci totálně zazdil nevýraznou střelou. Takže Osasuna mohla udeřit.

Po dvaceti minutách se k centru ze strany dostal Jony, jehož pas našel Anteho Budimira. Jeho hlavička prolétla jen kousek vedle tyče brány, kterou strážil Bounou. Deset minut před koncem první půle Sevilla nedokázala včas a rezolutně odvrátit míč z vlastního vápna a tím pádem se k ráně dostal Jony. Mířil však těsně nad břevno. Z velké dálky vystřelil ke konci poločasu hostující Moncayola, mířil ale přesně do míst, kde byl připravený Bounou.

Sevilla po začátku poločasu opět střídala, tentokrát spíš z taktických důvodů. A tah Rakitićem přinesl úspěch. Po jeho akci se totiž vehnal do vápna Ocampos a Moncayola jej fauloval. Sudí okamžitě pískal do píšťalky a kopala se penalta. První. Ocampos totiž napálil Herreru, ale mohl si oddychnout. Sudí totiž nechal penaltu opakovat, protože v době Ocamposovy střely byl Herrera víc jak metr z brány. Ocampos měl nervy ze železa, šel na penaltu znovu a tentokrát už proměnil - 1:0.

Pět minut před koncem utkání mohlo být veselo. Ante Budimir se totiž objevil znovu v šanci a tentokrát už mířil lépe. Jeho hlavička minula tyč opravdu o vlásek!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele