16. kolo
09.01.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio San Mamés (© AFP)

Athletic Club na obranu Osasuny nevyzrál

Pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže branku nenabídla. Athletic Club doma nedokázal přelstít obranu Osasuny a pouze zapsal remízu 0:0. Domácí měli po celý zápas větší převahu, ale všechny jejich šance končily většinou mimo branku. Celkový výsledek je pro domácí ztrátou, pro hosty naopak ziskem.

Na San Mamés v Bilbau se odehrála dohrávka kola a podle papírových předpokladů byl favoritem domácí celek. Athleticu se také naskytla dobrá příležitost po sedmi minutách, ale slibně vypadající brejk zakončil nepovedenou střelou Guruzeta.

První poločas měl vlažnější tempo. Athletic se snažil něco vymyslet a Osasuna se koncentrovala na bránění a rychlé kontry. Ve 35. minutě zakončoval zpoza šestnáctky Nico Williams a balón zamířil těsně vedle. Baskové měli v prvním poločase větší převahu, ale žádného gólového rozuzlení se nedočkali.

A to ani po změně stran. Po hodině hry už se Guruzetovi podařilo skórovat, ale gólová radost byla pro odmávaný ofsajd zbytečná. Spalování brankových příležitostí ze strany Athleticu zdárně pokračovalo. V 74. minutě netrefil ideálně centr na zadní tyči Nico Williams. Osasuna měla za celé utkání jen jednu střelu na branku, přesto mohla zvítězit. V poslední minutě zápasu musel rychle z branky Unai Simón, aby si na něm vylámal zuby Sánchez. Hosté se nakonec probránili k bezbrankové remíze.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V 15. kole byl na Osasunu neskutečně vysoký kurz vzhledem ke kurzu jaký byl vypsán na jedničku. Ted se situace opakuje. Co to zase ten dodavatel dat zkouší????

Reagovat
smazaný uživatel

1,71-3,67-5,86.

Reagovat
smazaný uživatel

Opisovač žhavil dráty. 1,67-3,76-6.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele