18. kolo
22.01.2023 16:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Ezequiel Ávila (© AFP)

Elche znovu nevyhrálo, proti Osasuně má jen bod

Čekání na ligovou výhru se z pohledu Elche prodlužuje. Domácí celek tentokrát neuspěl proti Osasuně a doma získal jen bod, což je vzhledem k záchranářským starostem prostě málo. Ztráta je to i pro hosty, kteří jsou pořád v kontaktu s evropskými poháry.

Elche potřebovalo zápas s Osasunou vyhrát, aby zvýšilo své šance na záchranu, jenomže už v prvním poločase se dostalo do potíží.

A to přesně ve 20. minutě. Kike Barja našel svým centrem hlavu Ezequiela Ávily a na jeho dobře umístěnou hlavičku Badía nedosáhl. Diváci tak dostali další "políček" a svojí nespokojenost dávali najevo pískotem. Elche se každopádně snažilo něco vymyslet, ale dobře fungující obrana Osasuny mu nic nedovolila.

První poločas nepatřil mezi ty atraktivní a moc toho neukázal. Osasuna měla utkání pod kontrolou, přesto ho nakonec nevyhrála. Na začátku druhého poločasu se Elche dožadovalo pokutového kopu, ale VAR žádný prohřešek neobjevil. Necelých osmnáct tisíc diváků na stadionu Manuela Martíneze Valera se dočkalo v 67. minutě. Fidel posunul balón na Josého Ángela Carmonu a ten nekompromisní ranou srovnal na 1:1.

Do konce zápasu ještě zbývala dobrá půlhodina, ovšem ani jedna strana neměla dostatek síly rozhodnout. Remíza je tak ztráta pro obě mužstva. Elche zůstává poslední, kdežto Osasuna se drží v těsném závěsu za evropskými poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele