14. kolo
08.11.2022 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Valentin Castellanos (© AFP)

Girona otočila duel v Elche, to zůstává poslední

Elche stále nedokázalo v sezoně ani jednou vyhrát a jeho čekání se teď výrazně prodlouží. V posledním kole před dlouhou pauzou vyhrazenou pro mistrovství světa v Kataru totiž Elche nestačilo na Gironu, ač se dostalo poměrně rychle do vedení.

Domácí přitom začali podvečerní utkání jasně lépe a aktivněji. Po čtyřech minutách pálil Collado, jenže trefil jen připraveného brankáře Gazzanigu. První zákrok si nedlouho po něm připsal i jeho protivník Badía. Domácí kapitán se vyšvihl proti zakončení Romeua, který po centru hlavičkoval pod víko. V 16. minutě už bylo v Elche veseleji. Colladovi se podařilo prostrčit míč na Pola Lirolu a mladý bek propálil brankáře Gazzanigu.

Téměř ihned poté mohlo být srovnáno, jenže Aleix García trefil z dobré šance jen tyč! Alespoň na pár chvil vyrovnal Romeu, jenže jeho hlavičce předcházel útočný faul, takže gól nemohl být uznán. Přesto se Girona ještě do konce první půle dočkala. Psala se 39. minuta, když García oslovil Villu. Jeho přetažený centr se dostal až k Ivánu Martínovi a střídající hráč na zadní tyči uklidil míč do sítě!

Elche během prvních minut druhého dějství několikrát střídalo, ale čerstvou krev do žil to pro něj neznamenalo. Gironě stačil jednoduchý náběh po straně a Martínez po něm našel nabíhajícího Valentína Castellanose. Na přední tyči si mladý hráč udělal prostor a z voleje propálil Badíu. V samém závěru ještě Romeu zakončil do břevna!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele