11. kolo
23.10.2022 14:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Espanyol remizoval s Elche 2:2

Čtyři branky a spravedlivá remíza byly k vidění na Espanyolu. Domácí ekipa dokázala otočit nepříznivý vývoj, avšak poslední slovo mělo stejně Elche. Za Espanyol se prosadili Puado s Braithwaitem, zatímco branky Elche obstarali Milla a Verdú.

Utkání nemělo jasného favorita a konečný výsledek není příliš velkým překvapením. Nerozhodný výsledek vydržel na RCDE Stadium jen několik minut. Pere Milla načal střelecký účet utkání už ve 12. minutě a stálo to za to. Boyé odcentroval nahoru na vápno a Milla hlavičkou k tyči překonal domácího brankáře Lecomteho.

Domácí byli nuceni zareagovat a další změna skóre na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 25. minutě se totiž povedlo Espanyolu vyrovnat. Expósito poslal střílenou přihrávku přesně do "kapsy" na malé vápno a Javi Puado jen doklepl balón do prázdné branky.

První poločas byl nadále velmi vyrovnaný a v jeho závěru bylo poněkud rušno. V jeho poslední minutě uviděl Palacios nejprve červenou kartu, ale poté co sudí shlédl video změnil verdikt na žlutou. To byla pro Elche velká úleva, protože hrát v početní převaze by dost možná znamenalo jiný konečný výsledek.

Dvě branky padly i ve druhém poločase a opět si je oba celky rozdělily rovnoměrně. V 68. minutě strhl vedení na stranu Katalánců Martin Braithwaite a přesnou přihrávku mu adresoval Gil. Domácí pak měli šanci pojistit vedení a dost možná rozhodnout o svém vítězství, jenomže koncovku Laza vytěsnil nad břevno brankář Badía. Byl to klíčový moment celého utkání, protože Elche se nakonec podařilo vyrovnat. Na přetažený centr si naběhl osamocený Gonzalo Verdú a tvrdou ranou propálil Lecomteho. Ve zbývajících deseti minutách už se nic podstatného nestalo, takže oba týmy získávají po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele