17. kolo
15.01.2023 14:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Espanyolu (© AFP)

Espanyol dobyl Getafe, po hodině o tom rozhodl Puado

Espanyol se raduje ze tří bodů, které navíc získal v Madridu. Getafe ještě našlo odpověď na rychlou branku Joselua, nicméně trefa Puada už byla bez odpovědi. Katalánci zároveň ukončili sedmizápasové čekání na ligovou výhru.

Klub z Barcelony se naposledy radoval 16. října, kdy porazil Valladolid. Od té doby ale získal jen pět bodů za nerozhodné výsledky.

Na Coliseum začali hosté nejlépe jako mohli a už v 6. minutě vedli po překvapivé střele Joselua. Hostující hráč získal balón na půlící čáře, udělal pár kroků a po vzoru Patrika Schicka trefil vyprázdněnou svatyni. Soria byl v té době hodně vysunutý a Joselu toho chytře využil.

Jenomže vedení Espanyolu nemělo dlouhého trvání. Enes Ünal předvedl rovněž překvapivý kop a z rohu šestnáctky nádherně vymetl šibenici. A tím výčet zajímavých akcí nekončil. Puado měl za chvíli další možnost Soriu překvapit, ale tentokrát minul cíl. Těsně vedle skončila i dobře zahraná Ünalova standardka, na kterou jeden z domácích jen tak tak nedosáhl.

Rozhodující moment přišel po hodině hry. Javi Puado předvedl drzou individuální akci, obešel dva protihráče a parádně zakončil. Azulones měli ještě dostatek času něco s výsledkem udělat, jenomže šance nepřicházely. Ünal z dálky Fernándeze nepřekvapil a Duarte hlavičkoval pět minut před koncem těsně nad. Espanyol vedení udržel a z Madridu veze plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,57-2,81-3,11. Kurzy od Tipsportu. Proč zde ještě není???? Malinká, ale kurewská šifra 3/2.

Reagovat
Xavi

Jaká šifra?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele