19. kolo
28.01.2023 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Borja Iglesias (© AFP)

Betis v závěru vydřel výhru nad Getafe, rozhodl pokutový kop

Jen jednu branku viděli diváci na stadionu Getafe. Nevstřelil jí ale domácí tým, nýbrž hostující Real Betis, a to tři minuty před koncem. Tři body připadly Andalusanům až v samotném závěru, kdy nařízený pokutový kop proměnil Borja Iglesias.

V prvním poločase žádná branka nepadla a nebylo se čemu divit. Betis sice měl územní převahu, ale nedokázal jí nijak využít. V úvodu zápasu sice trefil tyčku Borja Iglesias, ale i kdyby vstřelil gól, tak by kvůli ofsajdovému postavení neplatil. Jedinou regulérní šancí tak zůstávala nepřesná hlavička Henriqueho.

Domácí se přihlásili o slovo až na začátku druhého poločasu a přízemní střelu Carlose Aleňi bez problému lapil Rui Silva. Dlouho se pak na hrací ploše neodehrálo nic důležitého, teprve čtvrthodinu před koncem přestřelil z volného přímého kopu Fekir a pumelenici Rodrígueze vyrazil s vypětím všech sil Soria. Rozhodující okamžik přišel pět minut před koncem. Obránce Duarte zahrál v pokutovém území rukou a sudí nařídil pokutový kop. Jedinečnou příležitost si nenechal ujít Borja Iglesias a přízemní střelou k tyči překonal Soriu. Ten přitom vystihl směr a nechybělo moc, aby penaltu chytil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele