14. kolo
10.11.2022 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Radamel Falcao (© AFP)

Vallecano čtvrtou výhru v řadě nepřidalo, se Celtou se rozešlo bez branek

V posledním hracím dni španělské nejvyšší soutěže před reprezentační přestávkou se na Vallecas představila předposlední Celta Vigo. Zápas bez větších příležitostí dospěl k bezbrankové remíze.

Perézovi svěřenci se vezli na vlně skvělých výsledků. Ve třech předchozích zápasech zvítězili a formu chtěli potvrdit i proti tápající Celtě, která naopak nevyhrála od druhého října. Zápas se od prvních minut neodehrával v příliš vysokém tempu a nadějných šancí bylo pomálu.

O jednu takovou se postaral Falcao v desáté minutě, když hlavičkoval z dobré pozice těsně vedle branky Marchesína, jeho zakončení ale předcházel ofsajd. O vzruch se poté postaral pár minut před koncem první půle García, který po velmi nepřesné rozehrávce hostí ve snaze ukořistit míč zajel ostře do argentinského gólmana ve službách Los Celestes a vysloužil si žluté napomenutí.

Ani po změně stran to žádná hitparáda pro oko nezaujatého fanouška nebyla. Za zmínku stojí pouze akce ze sedmasedmdesáté minuty. Po centru z levé strany se k hlavičce z malého vápna dostal Camello, dobrý zákrok však opět předvedl Augustín Marchesín.

A tak zápas bez většího napětí dospěl ke svému konci. Hosté z Vigy se tak mohou těšit z toho, že se dostali ze sestupového pásma, naopak Pucelanos se i přes remízu drží před dlouhou pauzou na skvělém osmém místě.

Autor: Filip Vítek / livesport.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ted se ukáže, jak to bylo s výhrou proti Realu. Vallecano prohrálo naposled doma vypsaní jako favorit ve 3. kole. To už je dost dlouhá doba. Naopak Vigo ruplo poslední 2 zápasy venku vypsaní jako favorit. Ted by mohli vyhrát jako outsider .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele