7. kolo
03.10.2022 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Vallecana (© AFP)

Rayo Vallecano v nastavení těsně udolalo Elche

Ani tentokrát to Elche nevyšlo. V pondělní dohrávce LaLigy sice dobře začalo a vedlo, jenže nakonec je bez bodů. Ještě do poločasové pauzy srovnal Camello a v páté minutě nastavení strhl výhru na stranu domácích obránce Unai López!

Elche vstupovalo do utkání na předměstí Madridu jako jasný outsider, kterému se letos povedlo posbírat jen jeden ubohý bod. A ani dnes se mu příliš nedařilo zlomit tuhle smolnou bilanci. Větší nebezpečí znamenali před bránou soupeře domácí hráči. Zejména aktivní Comesaña jen za prvních patnáct minut vypálil hned dvakrát celkem přesně.

V 19. minutě domácí fanoušci na chvíli jásali, když si obránce Lejeune naběhl na dlouhý pas a hlavičkoval přesně, jenže brankáře Badíu zachránil VARem posvěcený ofsajd. I proto bylo překvapením, když se ve 32. minutě ujalo vedení hostující mužstvo. Perfektní pas od rohového praporku usměrnil hlavou do sítě Lucas Boyé a domácí ochozy ztichly.

Elche ale po chvíli přeci jen kapitulovalo. Pět minut před koncem první půle se ke střele odhodlal Sergio Camello, kterému hodně pomohla teč hostující obrany - 1:1.

Delší dobu po změně stran se diváci nudili a ze sedaček je až patnáct minut před koncem zvedl Isi Palazón. Jenže na jeho ránu byl brankář Badía připraven a skvělým zákrokem držel pro svůj tým remízu. Vallecano bylo stále blíž a blíž. A muselo ho hodně mrzet, když osm minut před koncem prakticky osamocený Álvaro García minul z několika kroků tyč! Když už se ale domácí loučili s výhrou, stal se zázrak. V páté minutě nastavení, v poslední akci utkání, chybovala hostující obrana. Odražený míč sebral Unai López a nádhernou dělovkou ho poslal do sítě!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez nějaké setinky odmocninka .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele