3. kolo
27.08.2022 19:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Kang-in Lee (© AFP)

Mallorca na půdě Vallecana dvakrát udeřila a veze vítězství

Poměrně překvapivý výsledek se odehrál na hřišti Vallecana, kde domácí nestačili na RCD Mallorca. Bermellones poprvé udeřili v prvním poločase prostřednictvím Vedata Muriqiho a ve druhém dějství zvýšil na konečných 2:0 Lee Kang-In. Rayo se i přes velkou územní převahu ke gólu nedostalo.

Na Estadio de Vallecas se nemuselo na úvodní branku čekat dlouho. Už po třinácti minutách rozvlnil síť hostující kanonýr Vedat Muriqi, který si našel Rodríguezův centr do šestnáctky a v pádu hlavou skóroval. Na řadě tak bylo Vallecano a jeho odpověď mohl po půlhodině hry obstarat jiný ostrostřelec Radamel Falcao. Kolumbijec zpoza vápna trefil tyč! Byla to vůbec největší příležitost Raya v celém utkání.

Převaha domácích postupně rostla a držení balónu byla v jeho režii na neuvěřitelných 74 procentech. K vyrovnání to ale nevedlo. Necelých jedenáct tisíc diváků se dočkalo ještě jedné branky a to opět do domácí sítě. V 65. minutě si zpracoval Rodríguezův pas Lee Kang-In, udělal rychlé kroky do šestnáctky a neomylně zakončil. Mallorca vedla ve Vallecanu už o dva góly a byla na nejlepší cestě zvítězit.

Rayo se sice nevzdávalo, na kontaktní gól mělo půlhodinu, jenomže směrem dopředu jeho hra postrádala větší přesnost i moment překvapení. V závěrečných minutách byli domácí permanentně navezeni před brankou Bermellones, ale kýžená kontaktní branka nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele