15. kolo
29.12.2022 19:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Luiz Felipe byl vyloučený (© AFP)

Real Betis se s Athleticem rozešel bez branek

Kdo čekal od tohoto střetu dvou pohárových účastníků hodně šancí a dramatickou zápletku, musel být zklamán. Real Betis se totiž nedokázal prosadit a "Lvi z Baskicka" na tom byli nakonec úplně stejně. Diváci se nedočkali vlastně ani pořádných šancí.

Real Betis svedl s Athleticem další souboj, který mohl hodně napovědět o tom, kdo se podívá do Ligy mistrů. Souboje těchto dvou týmů často provází velká dramata, množství emocí a šancí, takže se i dnes diváci těšili na hodně elektrizující podívanou. Ačkoli však oba týmy nastoupily ve velmi silných sestavách, utkání svým tempem přeci jen zůstávalo za očekáváním.

První zajímavější šanci si chtěl připsat starší z obou fotbalových bratrů Iñaki Williams. Jeho přešlapovačka sice proti prvnímu obránci slavila úspěch, ale následná rána se mezi tři tyče už nevešla. Další střelu už si připsala domácí ekipa, jmenovitě útočící obránce Moreno, jehož štiplavý projektil musel brankář Unai Simón likvidovat nadvakrát.

Ještě v rámci první půle se pokoušel prosadit opět starší Williams, ale tentokrát jeho přihrávku před prakticky prázdnou bránu odkopl jeden z pohotových obránců. Pakliže první poločas zůstal jasně za očekáváním, tak se dá s klidem říct, že druhý byl ještě mnohem horší.

Luiz Henrique se dostal do dvou šancí krátce po hodině hry, jenže neproměnil ani jednu. A většímu napětí nepomohlo ani mnohonásobné střídání na obou stranách. Dnešní utkání tak v samém závěru nabídlo jen jedno drama v podobě červené karty pro Felipeho, ale to bylo všechno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele