19. kolo
29.01.2023 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Valladolidu (© AFP)

Valencia prohrála ve Valladolidu, tlak na Gattusa roste

Špatné období prožívá po novém roce Valencia. Po vyřazení z Copa del Rey byli její fanoušci nuceni spolknout další hořkou pilulku, a to díky porážce ve Valladolidu. Domácí celek zvítězil po jediné brance Cyla Larina z 90. minuty.

Bezpochyby je to pro Los Che krutá porážka, protože celých devadesát minut se hrálo bez branek. Jenomže domácí byli nakonec o něco lepší a tři body získali po zásluze.

Hosté přitom začali aktivně a především v úvodu měli velké příležitosti. Tu úplně první zazdil Cavani na výborném Masipovi. Krátce na to zase hlavičkoval těsně vedle Mosquera. Valencia nešla do vedení ani ve 20. minutě, kdy postupoval na Masipa Yunnus Musah. Hosté si udržovali převahu i častější střelbu a po dalším centru hlavičkoval opět mimo Özkaçar.

S přibývajícím koncem prvního poločasu tempo opadlo a Valladolid hru vyrovnal. Po změně stran už to byli spíše domácí, kdo zaměstnával Mamardašviliho. Z hranice šestnáctky nebezpečně pálil Pérez a Mamardašviliho nepřekonal ani z úhlu Machís.

Brankář Los Che byl v jednom ohni, a když už se ho domácím podařilo překonat, zasáhl na brankové čáře obránce Cömert. Bylo čím dál jasnější, že zápas rozhodne jediná branka. V 83. minutě se tak ještě nestalo, protože po centru Machíse přestřelil Plaňo. Valladolid se dočkal až v úplně poslední minutě. Centr na vzdálenější tyči uklidil do sítě Cyle Larin. Valencia měla na případnou odpověď málo času a srovnat skóre se jí nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele