13. kolo
06.11.2022 18:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Vedat Muriqi (© AFP)

Villarreal po mizerném výkonu podlehl Mallorce, navíc se ani napotřetí pod Setiénem neprosadil

Na Estadi Ciutat de Valencia, se v nedělních podvečerních hodinách odehrál zápas mezi osmým Villarrealem a hosty z Baleárských ostrovů. A byli to právě oni, kdo se radoval z překvapivého vítězství 2:0 díky gólům Muriquiho a střádajícího Ndiayeho.

Velkým testem pro Quiqueho Setiéna, který svá úvodní dvě střetnutí na lavičce Žluté Ponorky prohrál, byl právě domácí duel s Mallorcou, ve kterém byl jeho tým favoritem a potřeboval zvítězit. Jenže hráči ve žlutém začali velmi špatně a už po půlhodině hry inkasovali.

Rodríguez předložil míč na pravou stranu Giovannimu Gonzálezovi, který jej s obtížemi stihl na hrací ploše a odcentroval na nikým nehlídaného Muriquiho. Kosovský ostrostřelec si s nabídnutou šancí poradil a z prvního doteku poslal míč do brány. Jeho ránu navíc z dosahu Rulliho ztečoval Albiol.

Na začátku druhé půle zahrával přímý kop Parejo, hostující brankář Rajković si s ní ale bez větších problémů poradil. Okolo sedmdesáté minuty se začali probouzet i domácí a hned z toho byly dvě velké příležitosti. Nejprve po přízemním centru z levé strany pálil z dobré pozice mimo branku Chukwueze, o chvíli později to zkoušel ten samý hráč, tentokrát jeho o poznání lepší rána trefila břevno.

O fungování pořekadla "nedáš - dostaneš” se pak přesvědčili domácí fotbalisté. Senegalský žolík Amath Ndiaye si na hranici velkého vápna zpracoval míč a parádním projektilem jej usměrnil do Rulliho svatyně. Další šance již utkání nepřineslo, Piráti si tak odvezli překvapivou výhru, naopak Villarreal se pod novým koučem nadále trápí.

Autor: Filip Vítek / livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele