základní skupiny - skupina C, 2. kolo
27.09.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Benfica veze tři body z Rumunska

Rumunský mistr nedokázal bodovat ani ve svém druhém zápase po sobě a před sebou bude mít velice těžký úkol. Pokud totiž chce myslet na postup do osmifinále, bude muset bodovat s Manchesterem United. Naopak Benfica po domácí remíze s anglickým gigantem dokázala získat první tři cenné body a dostala se do čela tabulky společně s Basilejí, která uhrála překvapivý bod proti United.

Hned v první minutě po přímém volném kopu Oscara Cardoza se zjevil na zadní tyči Luisao, přesný ale nebyl. Za pár minut zahrozil Nicolas Gaitán, který pálil těsně vedle pravé tyče, následně nepřesnou ránu z dobré pozice vyslal také Axel Witsel. Benfica naprosto dominovala hře v úvodní dvacetiminutovce a k brance jí chybělo opravdu málo. Po půl hodině šla rána Cesara ještě mimo, nicméně pět minut před přestávkou se stejný hráč už prosadil.

Předtím gólman Branko Grahovac dokázal zkrotit prudkou ránu Javiera Savioly, následně Gaitan ale přehodil obranu rumunského celku a Cesar mířenou střelou pohodlně rozvlnil síť. Domácí si úvodní šanci zápasu vytvořili až krátce po přestávce, kdy z 25 metrů o pár decimetrů minul vzdálenější tyč Gabriel Giurgiu. V 55. minutě zkusil štěstí Emerson z levé strany, ale Grahovac si připsal celkem pohodlný zákrok.

S přibývajícím časem se tlak Otelulu zvýšil a vyrovnání bylo velice blízko po hodině hry. Nejprve brankář Artur brilantně zlikvidoval střelu Ioana Filipa, následně fantasticky vytěsnil balón kolem tyčky po střele Liviu Antala. V dalším průběhu to z dálky zkusili Cesar a Cardozo, první mířil z pětadvaceti metrů šla těsně nad, posléze gólman Grahovac dobře ukryl v náručí střelu druhého jmenovaného z dvaceti metrů.

V závěru se domácí dostali k náporu, jenže zmohli se jen na střely z dálky. Sorin Frunza pálil z osmnácti metrů, Artur ale neměl větší problémy. V nastavení byl k vidění ještě pokus Milana Perendiji, Artur i tento test zvládnul a tak si Benfica odvezla velice cenné tři body.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni nemaji zadnou sanci..tip 2..0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
FC Porto FC

0:3 Benfica by neměla a nesmí mít problémy pokud v tomto zápase zaváhají bude je to hodně mrzet

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica hraje dobře a měla by z téhle skupiny postoupit. 0:2.

Reagovat
lampard11

0:3

Reagovat
Petrinho17

0:1 G:Nolito

Reagovat
smazaný uživatel

Otelul nema co pohledavat v LM.

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Asi najľahší zápas. Galati určite nepodceňujem, ale posledná forma Benficy jasne naznačuje, kam sa celý zápas bude uberať a povinné tri body nezmení ani to, že sa bude hrať v Bukurešti. 0:3

Reagovat
KnoxXx

Nolito hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím Vás

kdo by měl zájem zapojit se do interaktivní výměny informací, ve které jde o vzájemnou výměnu zákulisních a jiných informací ze světa sportu, napište mi na tracy.chapman@email.cz.

V žádném případě se nejedná o PRODEJ údajných fixed.ů a podobných nesmyslů... Na vyžádání pošlu každému ukázkové analýzy, jak je každý týden sestavuje můj tým. Specializuji se na jihoamerické soutěže a nižší evropské soutěže; s využitím informací ze sociálních sítí (Twitter apod.), diskuzních klub.fór, ale také z oficiálních místních zdrojů. Kombinací několika zdrojů jsem schopen zhodnotit skutečnou VALUE zápasu a stanovit například nejvýhodnější kombinace na tiket. Dlouhodobá spolupráce s námi přináší několikanásobné zhodnocení počátečního banku.

Adminům se tímto omlouvám, ale samozřejmě mi můžou napsat také

Nejde mi o peníze, ale o výměnu zkušeností.

TRACY

Reagovat
smazaný uživatel

Befica je jasně lepší a měla by vyhrát.Tip-3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Befica je jasně lepší a měla by vyhrát.Tip-0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Cardozo z penalty, Nolito)

Reagovat
smazaný uživatel

0:8 a jedem.

Reagovat
mithro

0-1 tiez ziadna slava od Benfici, tato skupina bude este zaujimava

Reagovat
FC Porto FC

no a podle mě ej to jedno kolik vyhráli když maj 3 body a doma všem našupou jak je znám tohle je skupina jestli bude první United nebo Benfica a Benfica ted má nakročeno líp

Reagovat
Erdovec

neskončilo to náhodou 1:1 ?

Reagovat
FC Porto FC

ne

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte prdel udělathrubku všech hrubek v nadpisu!!!! ZŘI BODY!!! Velká úroveň eurofotbalu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele