základní skupiny - skupina E, 4. kolo
11.10.2022 21:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Maksimir, Záhřeb

Reportáž

Josip Drmič (© AFP)

Ve druhé půli zvonila břevna, Dinamo tak plichtilo doma se Salzburgem

Po skalpu Chelsea se Dinamu nepodařilo před vlastními fanoušky uzmout své druhé vítězství v letošním ročníku skupinové fáze Ligy mistrů. I nadále tedy zůstává jeho ztráta na Salzburg dvoubodová, rakouský celek nicméně přišel o první příčku v tabulce, protože Chelsea uměla skolit AC Milán. Za hosty nejprve skóroval Nicolas Seiwald, za domácí pak Robert Ljubicic.

Hosté vstoupili do utkání moc povedeným způsobem a už ve 12. minutě se ujali průběžného vedení. Šeško pronikl středem pole, následně chtěl vybídnout na levé straně Okafora, avšak míč se odrazil od vracejícího se Šutala k Seiwaldovi, jenž z hranice šestnáctky napřáhl svou pravačkou a zamířil do spodního rohu brány ke vzdálenější tyčce, k níž se gólman Livakovič nenatáhl. Dinamo každopádně zvládlo lépe finální okamžiky první pětačtyřicetiminutovky.

A ve 40. minutě se dočkalo vyrovnání, to když Ljubicicova dělovka zpoza šestnáctky, ještě tečovaná bránícím Pavlovičem, skončila za zády brankáře Köhna. Situace se ještě koumala na videu kvůli ofsajdu Špikiče, sudí Stieler však po shlédnutí opakovaných záběrů branku uznal. Druhý poločas nabídl několik šancí, které mohly skórem pohnout kupředu, jenomže ani jedna z nich již v gól nevyústila. I proto, že Salzburg neuspěl zásluhou Sučiče, který jen orazítkoval břevno, stejně jako na opačné straně v samém závěru Bočkaj, jenž také trefil pouze horní tyč.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, whoscored.com, sportnet.hr

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bastaron

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
guzman

1:3

Reagovat
ladyboy arsenal

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele