základní skupiny - skupina G, 2. kolo
14.09.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Parken, Kodaň

Reportáž

Isco (© AFP)

Po gólech ani vidu, ani slechu: Kodaň se doma rozešla se Sevillou smírně

Ve spravedlivou dělbu bodů vyústilo měření sil mezi Kodaní a Sevillou. Obě družiny nebyly schopny zaznamenat byť jen jediný přesný zásah, sumárně se nejednalo o žádnou strhující a nervydrásající bitvu, na níž by měla Liga mistrů navěky vzpomínat. Oba mančafty se tedy po porážkách z prvního hracího dne z posledních dvou příček v tabulce skupiny G nevymanily.

Sevilla byla v první půlhodině hry nebezpečnějším celkem, v 8. minutě se po nahrávce Josého Ángela Carmony dostal k bleskové střele Rakitič, mířil ale kousek nad břevno domácí branky. Ve 24. minutě byl v ještě lepším postavení jeho spoluhráč En-Nesjrí, jehož uvolnil do vápna svou kolmicí Lamela, z blízkosti ovšem na gólmana Ryana vyzrát neuměl. Až ve 27. minutě se osmělila i Kodaň, po centru Daramyho však nehlavičkoval ideálně Bergmann Jóhannesson.

Tu největší možnost ke skórování si domácí každopádně vytvořili o pár chvil později, to když se ve vápně zjevil ve vyložené pozici Kristiansen, jenže ten trestuhodně nasměroval balón jen do zámezí. Ve 39. minutě se pokoušel ještě pozměnit bezgólový stav Vavro, který rozehrával přímý volný kop těsně před šestnáctkou, avšak hostujícího brankáře Dmitroviče nepřekonal.

Ani ve druhém dějství se pak žádná z vytvořených šancí neujala natolik, aby pohnula skórem směrem kupředu. V 69. minutě schovával Ryan technický pokus Isca do vlastních rukavic bez větších problémů, v 86. minutě mohl strhnout zisk tří bodů na stranu dánského celku Mukairu, tedy za podmínek, že by jeho zakončení nebylo tak slabé, jaké nakonec opravdu produkoval.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Selänne

Reagovat
Elmas

Reagovat
smazaný uživatel

4. přesný výsledek-zde je .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
DidusIneptus

0:1

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat
ladyboy arsenal

0:0

Reagovat
Selänne

Reagovat
Elmas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele