Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga C - skupina 3, 3. kolo
13.10.2018 18:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ullevål, Oslo

Reportáž

Norsko - Slovinsko 1:0

Norové dali zapomenout na porážku z Bulharska a před vlastním publikem udolali Slovince 1:0. Seveřané se tak ujímají vedení ve skupině, zatímco Slovinci zůstávají po třech zápasech bez bodu. Zápas rozhodl v nastaveném čase prvního poločasu Ole Selnaes.

Utkání začalo velmi zostra a v 8. minutě se na trávníku stadionu Ulevaal objevily nehezké obrázky srážky domácího Henriksena a Krajnca, kdy oba do sebe v plné rychlosti ťukli hlavou. Týmoví lékaři měli plné ruce práce a zatímco Henriksen se zavázanou hlavou mohl pokračovat ve hře, Krajnc musel být střídán. Pak už se konečně začal hrát fotbal, který ale jakoby ovlivněn předcházejícím okamžikem postrádal tempo. Vše nasvědčovalo tomu, že první poločas skončí 0:0, jenže v nastavení přišla pro hosty další rána. Ole Selnaes se dostal k odraženému balónu a zpoza vápna ho napálil nechytatelně do horní rohu branky.

Norové si po změně stran těsný náskok hlídali a vedení mohli navýšit. Ole Selnaes po dalším odvráceném balónu opět zkoušel střelecké štěstí, ale tentokrát trefil jen střed branky a připraveného Belece. O chvíli později pak zahodil další tutovku Johansen, který technickým kopem přestřelil branku.

V 71. minutě hlavičkoval z malého vápna nad Elyounoussi a Slovinci měli i přes převahu domácích stále možnost vyrovnat. K domácí svatyni se však dostávali velmi obtížně. Norsko předvedlo proti Slovincům velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězilo 1:0. Vyhrát však mohlo mnohem větším rozdílem, nebýt několika zákroků Belece.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele