Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga B - skupina 4, 1. kolo
03.09.2020 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Duffy v nastavení zajistil Irům bod

Málokdo by před zápasem Bulharů s Iry čekal, že ostrovní reprezentace nakonec bude ráda za bod. Přesně tak se ale stalo - domácí šli do vedení po přestávce díky Krajevově trefě, remízu v nastavení vystřelil Duffy.

Na začátku to vypadalo, že Irové potvrdí svou roli favorita. Po necelé čtvrthodině Connolly vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře, jeho střela z úhlu však výrazně minula zadní tyč. Na druhé straně se Nedelev pokoušel kulišácky přehodit vybíhajícího brankáře. To se mu i povedlo, jenže balón zamířil i vysoko nad břevno.

Prvního gólu jsme se dočkali až po přestávce. Nedelevovu milimetrovou přihrávku za obranu si rovněž výtečně zpracoval Božidar Krajev, který z druhého dotyku zakončil a poslal míč za gólmanova záda. Navýšit vedení mohli Bulhaři po osmdesáti minutách, kdy náhradník Karagaren tváří v tvář brankáři zamířil vedle.

Vítězstvím Bulharů nakonec utkání neskončilo. Ve třetí minutě nastavení dostali zelení možnost rozehrávat rohový kop, k němuž se postavil Brady. Ten svým centrem našel přesně hlavu Shanea Duffyho, jehož hlavička zapadla k tyči a rozhodla o nerozhodném výsledku.

Po prvním kole tak oba celky sdílí ve skupině 4 Ligy C druhé místo - před nimi je Wales a za nimi Finsko.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele