Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga B - skupina 4, 4. kolo
14.10.2020 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Reprezentanti Walesu (© AFP)

Wales se vrátil na první pozici, venku těsně skolil Bulharsko

Bulharsko během tohoto reprezentačního srazu ani na třetí pokus neuspělo, doma v Lize národů podlehlo taktéž vedoucímu Walesu, který si naopak upevnil své vedení v tabulce, a zůstalo na poslední příčce. Pořád ale nemá záchranu ve výkonnostní béčkové lize natolik daleko, neboť Irsko v rámci čtvrtého kola tohoto soutěžení podlehlo na půdě druhého Irska.

Velšané plnili v Sofii roli favorita, přestože se hostující kouč Ryan Giggs nově nemohl moci spolehnout na Aarona Ramseyho, který kvůli nespecifikovanému zranění opustil tým, a chyběl mu taktéž David Brooks, přičemž vykartovaní byli čerstvě Joe Morrell i Kieffer Moore. Nakonec mohl děkovat hlavně Jonathanovi Williamsovi, který se trefil v závěru.

První poločas nenabídl prakticky žádný zajímavý moment. Bylo vidět, že především mužstvo kouče Georgie Dermendžieva se snaží podat hlavně zodpovědný výkon v obranné činnosti, přitom hosté směrem dopředu nijak výrazně nezářili. Až ve 48. minutě se ozvali zásluhou debutujícího Norringtona-Daviese, jenže ten nakonec nasměroval míč jen mimo bránu.

V 53. minutě se snažil prosadit z přímého kopu Wilson, jeho střelu však lapil připravený brankář Mihajlov. Až pět minut před koncem přišel na řadu rozhodující okamžik tohoto měření sil. N. Williams unikl podél pravé strany, obránce Terziev nedokázal udržet na uzdě J. Williamse, který se od soupeře odpoutal, naběhl si na přihrávku a z voleje zamířil pod břevno.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele