Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 2, 6. kolo
18.11.2020 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gruzie hrála s Estonskem bez branek

Reprezentace Gruzie se rozloučila s dalším ročníkem Ligy národů remízou 0:0 s Estonskem, která z pohledu obou celků vůbec nic neřešila. Už před utkáním bylo jasné, že se na situaci nic nezmění. Gruzie skončila ve skupině na třetím místě, zatímco Estonci se o setrvání poperou ještě v dodatečné baráži.

Nebylo to záživné utkání a bohužel plně odpovídalo postavení obou celků ve skupině. Gruzie už nemohla postoupit a Estonsko bylo s jistotou poslední. Hostům zbývá ještě baráž, ta bude pro případné další setrvání v Lize C rozhodující.

První poločas nabídl jen jednu výraznější šanci, o kterou se postarali domácí Gruzínci. Kankava vyslal na Heina nepříjemný projektil, gólman si ale poradil. Gruzie byla jednoznačně aktivnější, i když tempo postupně uvadalo a konec prvního poločasu byl vysvobozením pro všechny strany.

O přestávce udělali změnu jen domácí a Chočolavu nahradil Grigalava. Platilo to samé, jako v prvním poločase, tedy že aktivnější byli Gruzínci. V 62. minutě pálil Kankava těsně vedle a přesnost scházela i Kazajšvilimu. Estonci udělali změny až v 79. minutě, ale jejich herní obraz se nezměnil. Utkání pomalu a jistě směřovalo k bezbrankovému konci a po uplynutí čtyřminutového nastavení se také stalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele