Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 2, 2. kolo
08.09.2020 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Gruzie nevyužila přesilovky a s Makedonií jen remizovala

Nerozhodným výsledkem skončil duel dvou vítězných týmů z prvního kola Ligy národů. Gruzínci od začátku vedli díky Okriašviliho penaltě, ještě před pauzou ale srovnal Ristovski. Domácím nepomohla ani Musliuova červená karta.

První důležitý moment utkání přišel ve dvanácté minutě. Z poměrně velkého úhlu postupoval směrem k bráně Kvaracchelia. Trochu nesmyslně jej pak očividně fauloval Alioski, což neuniklo zraku sudího, který nařídil penaltu. Její exekutor Tornike Okriašvili s přehledem proměnil na druhou stranu, než skočil gólman, a dostal svůj tým do vedení.

Vyrovnáno bylo krátce poté, co odbyla třicátá minuta. Panděvova úžasná průniková přihrávka našla za obranou Stefana Ristovského a ten už si tváří v tvář brankáři poradil, když přízemní ranou na zadní tyč rozvlnil síť.

Další úsek hry se nesl v poměrně vlažném duchu, větší vzrušení přišlo ve čtyřiašedesáté minutě. Visar Musliu totiž za svůj zákrok na Džaba Kankavu uviděl červenou kartu a musel se poroučet do sprch. Sám faulovaný Kankava mohl po pěti minutách přesilovky využít, jeho střela proplachtila jen pár centimetrů od tyče.

Do většího tlaku se Gruzínci dostali až v samotném závěru nastavení. Okriašviliho centru chtěl z voleje využít Šengelia, trefil ale pouze připraveného Šiškovského. Nedlouho po něm proletěla těsně vedle brány Kakabadzeho pumelice.

Víc už se v utkání nestalo a to tak skončilo nerozhodným výsledkem. Oba týmy se tak dělí o první místo v tabulce s jednobodovým náskokem na Arménii. Estonsko na svůj úspěch nadále čeká.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele