Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga B - skupina 4, 2. kolo
06.09.2020 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Neco Williams (© AFP)

Wales opět udeřil v závěru a porazil i Bulhary

Reprezentanti Walesu dokázali i ve druhém zápase Ligy národů zvítězit a opět to bylo poměrem 1:0. Domácí zápas proti Bulharsku sice byl v jejich režii, branky se ale dočkali až v nastavení, kdy se prosadil Neco Williams.

Velšani udělali oproti vítězství s Finy dvě změny v sestavě, obě ve středu zálohy. Místo Levitta a Jonathana Williamse nastoupili Smith a Brooks. To Bulhaři zatřásli sestavou výrazněji. V obraně místo Popova a Zaneva naskočili Cicinho a Goranov. V záloze Karabeljova nahradil Malinov a v útočné trojici Deleva Karageren.

Na větší vzrušení se v Cardiffu čekalo až do druhého poločasu. Po třech čtvrtinách utkání si James o spoluhráče narazil a tvrdou ranou vystřelil, jenže jen do středu brány. Mnohem blíže gólu byl nedlouho po něm Brooks, na kterého práv James sklepnul balón. Brooksova rána pak skončila na spojnici břevna a tyče.

Rozuzlení přišlo až v nastaveném čase, konkrétněji v jeho čtvrté minutě. Ostrované svého soupeře dlouho obléhali a nakonec využili jednoho ze svých centrů. Úspěch slavila souhra dvou Williamsů, když Jonathan vyslal z levé strany pas, který si našel Neco Williams a hlavou usměrnil míč přesně k tyči.

Velšani tak v tabulce disponují maximálním možným počtem šesti bodů s tříbodovým náskokem na Finy. Bulhaři a Irové jsou na dně tabulky s bodem jediným.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele