Liga národů UEFA - Liga národů 2022/2023

Liga D - skupina 1, 2. kolo
06.06.2022 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Andorra doma znovu nepadla s Moldavskem, konala se bezgólová plichta

Moldavsko potvrdilo, že Andorra není ani náhodou jeho nejoblíbenějším protivníkem. V roce 2019 v rámci kvalifikace na evropský šampionát sice doma pyrenejského protivníka porazilo, následně ale senzačně na jeho půdě padlo. A v tomhle klání Ligy národů neurvalo očekávanou výhru ani nyní, byť je pravda, že ho opravdu notně ovlivnilo vyloučení z prvního poločasu.

Do první šance se hosté propracovali v 19. minutě, velmi solidně hlavičkoval Posmac, avšak brankář Josep Gómes dokázal míč vyrazit nad své břevno. Ve 41. minutě se zpoza šestnáctky jal vystřelit Mandricenco, tentokráte však Josep Gómes zasahovat nemusel, neboť soupeřovo zakončení nebylo ani přesné, ani prudké. Andorra zkrátka fungovala v defenzívě moc dobře.

A k udržení finální remízy jí samozřejmě hodně pomohl moment ze 44. minuty. Stina totiž viděl červenou kartu poté, co podrážkou kopačky trefil dost nešetrně ve skluzu Márcia Vieiru. I přes oslabení Moldavané mohli strhnout vítězství na svou stranu, v 64. minutě se objevil Nicolaescu sám před Josepem Gómesem, nicméně ten reflexivně u své tyčky balón pochytil. A v 76. minutě se ještě snažil udeřit gólově Armas, avšak hlavou směroval balón do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele