13. kolo
03.11.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Lille OSC 0:1

Lille si veze všechny body z Auxerre za vítězství 1:0. Očekávalo se vyrovnané utkání, oba celky dělilo v tabulce před dnešním soubojem jen skóre. Auxerre vstřelilo v posledních dvou domácích zápasech 11 gólů, ale svou střeleckou formu dnes nepotvrdilo. Lille se do soupeře zakouslo od úvodních minut a Sorin se v brance domácích pořádně zapotil. V druhém dějství poslal první varování domácím Fauvergue, když nastřelil tyč. Za několik minut se už Fauvergue nemýlil a po přesném Bastosově centru rozvlnil síť. Auxerre propáslo svoji šanci na vyrovnání, Oliech se řítil sám na brankáře Sylvu, ale nedokázal ho překonat. Vítězství posunulo Lille na dvanácté místo tabulky.

Autor: Tomáš Lavický

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele