8. kolo
16.09.2007 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - Stade Rennes 0:1

Chyba Fabiena Audarda, brankáře Lorientu, znamenala, že Rennes si veze z nedělního zápasu na Stade Le Moustoir všechny tři body. Zápas však začali lépe domácí. Marama Vahirua hrál opět ve velké pohodě a připravil pro své spoluhráče hned několik šancí. Jednu z jeho přihrávek nedokázal využít ke vstřelení gólu Namouchi. Přesto Lorient pokračoval v dobrém výkonu. Vše se obrátilo chybou Fabiena Audarda. Etienne Didot ho hodně zaskočil a mezi nohama brankáře Lorientu vstřelil jedinou branku zápasu. Po pauze mohli hosté několikrát zdvojnásobit svůj náskok. Šanci měl Stéphane M'Bia, ale Audard byl tentokrát na místě. Když pak Luiziho v brance hostů nepřekonal ani Vahirua, ani Nicolas Marin, musel se Lorient smířit s prohrou 0:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele