31. kolo
30.03.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Olympique Lille - AJ Auxerre 0:2

Možná největší překvapení kola si připsali hráči Auxerre. Ti totiž díky Dennisovi Oliechovi a Danielovi Niculaeovi vybojovali tři body na hřišti Lille. Pro hosty důležitý krok za záchranou.

Hosté začali v Lille zhurta. Niculae se probil ke špatně odkopnutému balónu Petera Franquarta a poslal směrem k bráně Lille nebezpečnou ránu. Ta však byla nakonec obránci sražena na rohový kop. Domácí odpověděli skoro až po půl hodině hry. Kevin Mirallas utekl po straně a jeho střelu z úhlu v pohodě kryl brankář Auxerre Remy Riou. Ten se o něco více zapotil o párchvil později. Tentokráte musel proti Cabayeově střele vytáhnout výborný zákrok. Z následného brejku se branky naopak dočkali hosté. Oliech naběhl do vápna, kde si povyskočil na centr Adila Ramiho a usměrnil ho do sítě - 0:1. Tento stav platil do konce prvního poločasu.

Druhý poločas už nebyl tak zajímavý jako ten první. Šancí bylo poskrovnu. Po dvanácti minutách však přišel hlavní moment druhé půle. To se po pěkné spolupráci Kamela Chafniho a Oliecha dostal k míči Niculae, který neměl ve velké šanci sebemenší problém skórovat - 0:2. Patnáct minut před koncem se mohli dočkat i domácí. Jenže pěknou střelu Michela Bastose z přímého kopu Riou parádně likvidoval. Čisté konto si nakonec uhájil i po Makounově střele, s kterou neměl větší problémy.

Hosté nakonec v pohodě zápas dohráli a připsalo si důležíté tři body. Naopak domácí měli před zápasem šanci postoupit na pohárové příčky, jenže po prohře jsou stále sedmí.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hl. neprohrát ! AJ AUXERRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo !!! AJ AUXERRE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele