8. kolo
15.09.2007 17:10 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Toulouse FC 1:2

Do prvního zápasu osmého kola, ve kterém se potkaly týmy Olympique Marseille a Toulouse, vstoupili o trochu lépe domácí. V šanci se hned na začátku utkání ocitl Mamadou Niang, ale svoji příležitost nevyužil. To však bylo od Mraseille na dlouhou dobu překvapivě vše. Ve dvanácté minutě ovšem diváci na Stade Veledrome nevěřili svým očím. Prosadil se hostující kamerunský útočník Achille Emana, který překonal Steve Mandandu po perfektním pasu od Johana Elmandera. Před hodně důležitým zápasem v Lize mistrů proti Besiktasi Istanbul si hráči Marseille chtěli proti Toulouse zajisté zvýšit sebevědomí, ale to se jim příliš nedařilo. Navíc v sedmatřicáté minutě přišla další facka. Johan Elmander sice napáli svůj volný kop pouze do zdi, ale zareagoval skvěle a druhým pokusem již propálil i brankáře Mandandu.

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil a Toulouse mohlo jít do třígólového vedení. Emana tentokrát svoji šanci promeškal. Poté viděl červenou kartu po faulu na Sirieixe Julien Rodriguez, kapitán Marseille, a zdálo se, že je po zápase. Jiskřičku naděje vykřesal v úplném závěru gólem Zubar. Nic víc však domácí nestihli, a proto prohráli s Toulouse 1:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele