31. kolo
02.04.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Racing Strasbourg 1:0

Fotbalisté Paris Saint-Germain dokázali nejtěsnějším rozdílem 1:0 porazit soupeře ze Štrasburku v boji o záchranu. Rozuzlení zápasu přišlo dvacet minut před koncem, kdy se trefil střídající útočník Diané a "vysvobodil" svůj tým ze sestupového pásma.

Domácí dokázali navázat na triumf z Ligového poháru a připsali si zasloužené tři body. PSG bylo po většinu utkání lepším týmem, ale po dlouho dobu nedokázalo ohrozit Cassarda v brance hostů. K prvnímu ohrožení se dostal Camara, ale jeho hlavička mířila vedle. Do poločasu ještě zkoušel štěstí Chantome a na druhé straně Gameiro, s jejich pokusy neměli gólmani problém.

Ve druhé půli se lepila na kopačky PSG nervozita, zaslouženého gólu se domácí tým dočkal v 73. minutě. Mendy si pohrál s obránci hostů a předložil míč Dianému, pro kterého nebyl problém z těsné blízkosti skórovat.

Pařížané se díky vítězství bodově dotáhli na pětatřicetibodový Štrasburk a těsně se odpoutali od sestupových příček. Racing Lens, který je o příčku níže než domácí celek, má ale pouze o bod méně. Hrozba sestupu tak stále trvá...

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle vidím na 0,tady není nic jasnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG teče do bot, musí už konečně zabrat !!! Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól dá Pauleta.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele