13. kolo
03.11.2007 20:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Racing Strasbourg - Paris Saint-Germain 1:2

Dva přesné zásahy v úvodních minutách stačily PSG k cestě za potřebnými třemi body. Vítězství na horké půdě Štrasburku vytáhlo Pařížany ze sestupových vod. Navzdory tomu, že se Pauleta stal v průběhu týdne nejlepším klubovým střelcem PSG, zůstal sedět na lavičce a do průběhu utkání vůbec nezasáhl. Trenér PSG Paul Le Guen dal přednost mladým hráčům.

V šesté minutě centroval z pravé strany Ceara a před dotírajícím Arnaudem si míč do vlastní sítě srazil nešťastně Rodrigo. O třináct minut později hosté své vedení zdvojnásobili, proti nedbale hrajícímu Štrasburku se chladnokrevně prosadil teprve dvacetiletý Arnaud, pro kterého to byl první gól za pařížský klub. Těsně po začátku druhého poločasu se domácím díky trefě Renteria podařilo snížit, ale hosté si své vítězství do konce utkání pohlídali a připsali si důležité body na cestě vzhůru tabulkou.

Autor: Tomáš Lavický

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*lenny

konecne vyhra

Reagovat
HOST*

psg je nej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele