26. kolo
23.02.2008 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - FC Lorient 2:0

Rennes si v derby proti Lorientu došlo pro tři body a posunulo se na třináctou příčku v tabulce. Rozhodujícím momentem utkání byla pravděpodobně branka Jimmyho Brianda, která přišla těsně před poločasem. Na konečných 2:0 zvyšoval Jerome Leroy.

Rennes mělo o hodně lepší start do zápasu než jeho sobotní soupeř. Již ve třetí minutě vedl nebezpečný útok Leroy, našel Mickaela Pagise, který napřáhl ke střele, ale trefil pouze záda obránce Lorientu Christophe Jalleta. Ve dvacáté minutě se odvážili vpřed i hosté a hned z toho bylo nebezpečí. Ulrich Le Pen nacentroval na Yohana Hautcoeura, ovšem jeho střelu dokázal chytit Patrice Luzi. Na druhé straně se musel činit Fabien Audard po hlavičce Mickaela Pagise. Úvodní branka zápasu přišla v nejméně vhodný okamžik pro Lorient. Hosté se již viděli při poločasové poradě, když Sylvian Marveaux způsobil svým dlouhým míčem zmatky v obraně hostů a Briand otevřel skóre.

Briand mohl svůj gólový příspěvek zdvojnásobit těsně po poločase, ale tentokrát byl Audard na místě. Ovšem ve čtyřiašedesáté minutě našel Lemoine neobsazeného Leroye, který rozhodl celé utkání.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele