23. kolo
26.01.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Nice 1:1

Souboj týmů z opačných pólů tabulky skončil dělbou bodů. Remízu 1:1 svými brankami zařídili Dominique Arribage a Honorato Campos Ederson.

Utkání načli lépe hosté z jihu Francie. Cyril Jeunechamp skvělým pasem našel Habiba Bamoga, jehož volej akrobaticky likvidoval domácí golman Nicolas Douchez. Domácí odpověděli přesně po třiceti minutách hry. Nicolas Dieuze centroval a Johan Elmander hlavičkoval, jenže naštěstí pro Nice branku netrefil. O čtyři minuty později se však Toulouse dočkalo. K rohovému kopu si stoupl Paulo Cesar a svůj dokonalý centr poslal přesně na hlavu Arribage, který poslal domácí do vedení. O pět minut později mohli stejným způsobem hosté srovnat. Lilian Laslandes však Edersonův roh poslal jen do břevna.

Druhou půli začali aktivněji znovu hosté. Cyril Rool centroval na Bamoga, který však branku z dobré pozice netrefil. Nato domácí odpověděli absolutní tutovkou. Paulo Cesar přiklepl na volného Elmandera, který vyzval do souboje hostujícího brankáře Llorise, který se vytáhl s perfektním zákrokem a udržel tak nadějě Nice. A toho hosté využili minutu před koncem. Ederson si vyskočil na roh Davida Hellebuycka a přes Doucheze poslal míč do sítě, 1:1.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele